Newsletter - December 2020

Newsletter - December 2020

Beste klant,
Beste motorliefhebber,


HO HO HOERA… onze deuren zijn terug geopend. En dat net op tijd voor de gezelligste periode van ’t jaar. ❆

In december blikken we terug op mooie en minder mooie momenten om daarna onze blik terug naar voor te richten. Plannen en dromen, weer een heel jaar om ze uit te laten komen. Ondanks de nieuwe realiteit zijn er gelukkig heel wat zaken die wel kunnen. Genieten van een heerlijke motorrit om je daarna onder een zacht BMW fleecedekentje in de zetel te nestelen bijvoorbeeld. Of misschien ben je na een ontspannende rit net weer helemaal opgeladen om er terug in te vliegen en de rest van de dag te trotseren.

CADEAUTIP: niets zo vervelend als niet weten wat te kopen voor je geliefden, zeker met de feestdagen voor de deur! Kies bij twijfel eens voor een CADEAUBON VAN BMW PETER D’HAESE, het bedrag kan je vrij kiezen. Tevreden man of vrouw gegarandeerd. Vraag ernaar aan de receptie en je hebt in no time een pakje onder de kerstboom liggen. You’re welcome!

Lees vooral verder voor het meest recente BMW Motorrad nieuws.

Team Peter D’Haese


KERSTVERLOF: 25/12 T.E.M. 4/01
Wij gaan er even van tussenuit van 25 december t.e.m. 4 januari. Dit betekent dat zowel de werkplaats als de showroom van beide concessies gesloten zijn. Op kerstavond 24/12 sluiten wij onze deuren iets vroeger nl. om 16u. Vanaf dinsdag 5 januari verwelkomen wij u terug met open armen, mits inachtneming van de veiligheidsmaatregelen die op dat moment van kracht zullen zijn.

Klik hier voor meer info m.b.t. onze bereikbaarheid tijdens dit coronatijdperk.


SALON DEALS 2021
De start van het nieuwe jaar laten we bij BMW Motorrad zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. We hebben tal van speciale acties voor je op onze verleidelijke modellen. Profiteer van onze Salon Deals 2021 en doe je voordeel!

Neem hier alvast een kijkje om te zien welk voordeel je doet op welke moto.


WINTERACTIE BMW MOTORRAD
Kosteloze en levenslange Road Assist bijstand, gratis BMW Motorrad fleecedekentje, verlaagde prijzen op originele BMW Motorrad onderdelen en 20% korting op batterijladers. Ja hoor, de winteractie loopt nog tot eind februari 2021!

Klik hier voor meer details.


PREMIUM SELECTION
Op zoek naar een top tweedehands BMW motorfiets? Dan kan u hier ons ruime aanbod terugvinden. Deze genieten steeds van minimum 1 jaar garantie. Onze Premium Selection motoren genieten zelfs van 2 jaar garantie, inclusief BMW Road Assist.
Graag meer weten? Ons verkoopteam staat steeds te uwer beschikking.

NIEUW: BMW S 1000 R
Versterk het karakter van onze Roadster, gebruik de technologie van de nieuwe S 1000 RR en zorg voor een onmiskenbaar eigen gezicht. Dat was de opdracht aan de ingenieurs van BMW Motorrad. Het resultaat is een lichtere, ongekend wendbare S 1000 R in een nieuw, uitdagend design. Met standaard een nieuwe LED koplamp, ABS Pro, DTC, 3 rijmodi en nog veel meer onmisbare nieuwe features.

Ontdek ‘ m hier!


NIEUW: BMW G 310 R
Met een 313 cc ééncilinder reed BMW Motorrad 5 jaar geleden het segment tot 500 cc binnen. Zijn moeiteloze handling in de stad en zijn stabiliteit op de weg maakten de G 310 R al snel geliefd onder opstappers. Met een update van het design en talrijke detailverbeteringen - waaronder een elektronisch gestuurde gasklep, een zelfbekrachtigende anti hop koppeling en verstelbare rem- en koppelingshendels is de nieuwe G 310 R helemaal klaar voor de toekomst.

Lees hier verder.


NIEUW: BMW MOTORRAD DEFINITION CE 04
De Definition CE 04 is een logische volgende stap in de strategie voor elektrisch rijden in grootstedelijke gebieden. Het is een voorproefje van hoe mooi een eigentijdse productiemachine kan zijn - technologisch en om te zien. Aldus Edgar Heinrich, Head of Design BMW Motorrad.
Onder het motto "Plugged to Life" combineert de Definition CE 04 de analoge wereld van de rijder met de digitale wereld. Daarom is er geen aansluiting meer gezocht bij conventioneel scooterdesign. Innovatieve flat energy packs onder de bodemplaat en een compacte aandrijflijn definiëren de nieuwe urban looks.


SAFETY CHECK | BMW MOTORRAD
We sluiten af met nog meer goed nieuws: je kan opnieuw gebruik maken van de vernieuwde “safety check” op de website van BMW Motorrad Belux. Via deze weg kan je nagaan of er een open technische actie op je motorfiets loopt. In bevestigend geval is het aangeraden zo spoedig mogelijk een afspraak vast te leggen met onze werkplaats.

Doe de check hier!


Wij wensen jullie alvast prettige feestdagen toe.

Tot snel!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht