WINTERACTIE BMW MOTORRAD

WINTERACTIE BMW MOTORRAD

Als dat geen reden is om langs te komen!

Beste klant,

Bij ons een afspraak maken loont sowieso de moeite, alleen al omdat wij je met de glimlach te woord staan. Maar nu heb je nóg extra redenen om contact op te nemen voor een onderhoud of een herstelling voor je BMW motorfiets.

BMW MOTORRAD ROAD ASSIST FOR LIFE
Zo geniet je nu van levenslange bijstand (BMW Motorrad Road Assist For Life) waarmee je in België en heel Europa 24/7 kan rekenen op professionele hulp bij pech of een ongeval. Indien nodig kan je zelfs gebruikmaken van een vervangvoertuig of betalen we je overnachtingskosten terug. Meer info: https://www.bmw-motorrad.be/nl/service/services/ro....
BMW FLEECEDEKENTJE
Via deze link (https://motorrad.events.idloom.com/cristal-clear) kan je je inschrijven om je exclusief BMW Motorrad fleecedekentje te reserveren. Dan ligt dit op jou te wachten wanneer je langskomt voor een onderhoud. Warme en zachte winteravonden gegarandeerd!
KRISTALHELDERE VERLAAGDE PRIJZEN OP ORIGINELE BMW MOTORRAD ONDERDELEN
Rem bij onze concessies in Gent of Zottegem voor onze permanent verlaagde prijzen op BMW Motorrad remblokken, remschijven en batterijen. De remmen van je motorfiets zijn het belangrijkste element als het om veiligheid gaat. Ze moeten altijd in perfecte staat zijn. Het kan tenslotte een kwestie van millimeters of milliseconden zijn. En voor deze veiligheid hoef je bij BMW Motorrad niet per sé meer te betalen want we hebben de prijzen voor onze originele BMW Motorrad remblokken, remschijven permanent verlaagd! Voor meer info, neem contact op met onze werkplaatsverantwoordelijke op 09/282.87.30 (Gent) of 09/360.52.61 (Zottegem).
NU 20% KORTING OP BMW MOTORRAD BATTERIJLADERS
Laad je weer helemaal op voor de lente dankzij onze korting van 20% op originele BMW Motorrad batterijladers. Als motorrijder is er niets zo fijn als uitkijken naar de lente. Kriebelt het bij jou ook zodra de eerste zonnestralen verschijnen? Een goedwerkende batterij is essentieel om meteen te starten. Laat daarom ook je batterij controleren in onze werkplaats. Tot 28 februari 2021 krijg je maar liefst 20% korting op originele BMW Motorrad batterijladers.
Heb je hiermee genoeg redenen om langs te komen, denk je?

'Stay cool' en maak snel een afspraak.

Team Peter D'Haese

Terug naar overzicht