Nog 1 plaats vrij!!! - Opfrissingscursus VROM

Nog 1 plaats vrij!!! - Zondag 25 april

Nog 1 plaats vrij!!! - Opfrissingscursus VROM

Welkom bij de jaarlijkse opfrissingscursus in samenwerking met VROM Rijopleidingen!

Zoals de naam al doet vermoeden komen tijdens deze opleiding de basistechnieken zeer uitgebreid aan bod; zithouding, kijktechniek en tractiecontrole zijn de belangrijkste.

Dame of heer, jong of minder jong, rijdt u met een tourmotor, allroad, naked bike, sportmotor of scooter, het maakt allemaal niets uit, iedereen is welkom. Onze cursussen zijn op uw maat en we leren de technieken aan zodat u ze op uw type motorfiets kan gebruiken in het dagdagelijks verkeer.

Voor sommigen is het de eerste cursus ooit, anderen zijn meer ervaren en kwamen al eerder langs. Ondanks de verschillende niveaus garanderen we voor iedere deelnemer een super interessante dag op zijn/haar niveau. Alles mag, niets moet.

De cursus verloopt in een zeer gemoedelijke sfeer. We beseffen dat wat we aanleren voor velen nieuw is en we proberen de stress – mocht die er zijn – zo snel mogelijk weg te nemen.

HOE VERLOOPT UW CURSUSDAG?

09:00
We verzamelen om 9u voor een korte briefing tijdens een ontbijt. Ideaal om het ijs te breken en elkaar wat beter te leren kennen. Geen theorieles hier, af en toe onderbreken we de oefeningen wel even met een korte theoretische uitleg.

09:30
Rond 9u30 begint de cursus op het oefenterrein (5500m² groot privéterrein in Zele, Oost-Vlaanderen) waar we de ganse dag vertoeven

Wie goed traag kan rijden, kan dat ook aan de normale snelheid in het verkeer en daarom besteden we de ganse voormiddag aan oefeningen aan lage snelheid.

12:30
Om 12u30 gaan we in een nabijgelegen taverne lunchen. Opgelet! Enkel mogelijk indien de op dat moment geldende coronamaatregelen dit toelaten. Zo niet, zorgen wij voor een broodjeslunch ter plaatse.

13:30
In de namiddag gaat de snelheid een beetje omhoog en buigen we ons over enkele belangrijke technieken die we in het dagelijks verkeer bijzonder vaak gaan gebruiken. Zo is efficiënt en veilig remmen (noodstop) een belangrijk item. Het snel ontwijken van hindernissen is zo mogelijk nog belangrijker, en we sluiten de dag af met de basis van bochtentechniek.

16:30
Rond 16u30 – 17u sluiten we de cursus af.

VROM Rijopleidingen maakt van elke cursus ook een mooie fotoreportage!

De prijs van deze cursus is € 140 (incl. BTW, ontbijt en lunch)

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier. Dan sturen we je zo snel mogelijk het verzoek tot betaling door. Eens de betaling werd uitgevoerd, ben je officieel ingeschreven.

Team Peter D'Haese

Terug naar overzicht