BMW Promotietrip 2021

12 -16 mei 2021 - GEANNULEERD

BMW Promotietrip 2021

INTRO

De BMW-promotietrip is een toeristische rally. Het concept bestaat al meer dan 40 jaar en spreekt velen aan:
- Steeds tijdens het Hemelvaart weekend, in 2021 van woensdag tot zondag.
- Package reis: het roadbook start aan de Belgische grens en brengt je na een paar duizend km motorplezier terug tot aan de grens. We overnachten in een mooi hotel, er zijn uitstappen gepland en alle toegangen zijn inbegrepen. Je reist op basis van halfpension. Er zijn ook extra maaltijden voorzien onderweg. Om de organisatie echt af te maken is er technische hulp die de trip vergezelt.
In de loop der jaren werd een knowhow opgebouwd zodat de ritten, de bezoeken en de kleine - maar o zo belangrijke details - als een handschoen aansluiten bij de verlangens van de deelnemers.

ONZE DOELREGIO: VULKAN VOGELSBERG

De BMW Promotietrip 2021 heeft zich aangepast aan de omstandigheden en gaat voor maximaal rijplezier. Dat is prima: de BMW Promotietrip, dat is in de eerste plaats BMW-motorrijden. We maken dus van de nood een deugd. Ditmaal kiezen we voor een verlengd verblijf in één hotel. Dit maakt de organisatie een stuk eenvoudiger om de (eventuele) regels te volgen. We kiezen een doelregio op 1 dag rijafstand, langs toffe wegen. Waarheen? Het vakwerk dorp Bad Salzschlirf. De regio is een motorparadijs! Zelfs als je verdwaalt kom je uitgelezen weggetjes en leuke dorpen tegen die vaak een middeleeuws karakter hebben. Zoals steeds bouwen we leuke stops in, zoals een bezoek aan Wunderlich. Uitgebreide museumbezoeken zullen er niet bij zijn, wel veel natuur! En motorplezier!

PROGRAMMA

De drink – Maandag 26 april 2021
Na de interactieve voorstelling van de reis, ontvang je de documentatie.

Dag 1 – Woensdag 12 mei 2021
Na het obligate ontbijtje schudden we de stress van het dagelijkse leven van ons af en halen ons bikershart op aan de tofste ‘Motorradstrecken’ in de Eifel. We brengen een bezoekje aan Wunderlich, varen de Rijn over en genieten van kurven tot ons dagdoel Bad Salzschlirf. Bij aankomst proeven we plaatselijke ‘schnaps’ en na de inkwartiering volgt het welkome avondmaal.

Dag 2 tot 5 – Donderdag 13 mei tot zondag 16 mei 2021
We verblijven vier nachten in hotel Aqualux****. Voor eenmaal is er dus voldoende tijd om ook te genieten van het comfort van het hotel, met o.a. de ruime spa…
De volgende dagen verkennen we de schilderachtige wegen van Vulkan Vogelsberg. De omgeving is groen met lage bergen en vrijwel geen verkeer. Echt een droom voor iedere motard: cruisen over bochtenrijke wegen langs idyllische dorpjes in het grootste uitgestorven vulkanische gebied van Europa. We verkennen ook de Rhön, die oostelijk aan Vogelsberg grenst. Daar vind je de bekende Wasserkuppe, die met 950 m niet alleen het hoogste punt van de Rhömeromgeving is, maar ook een geliefd motortrefpunt. Er is zelfs een vliegtuigmuseum. Och ja, zoveel te zien, zo weinig tijd.

Dag 5 – Zondag 16 mei 2021
Schone liedjes duren nog even. Zondag is de naar huis rij dag – maar dan wel langs mooie wegen. Nog even genieten van wat kurven in het Rohaargebirge en een stop in Winterberg. Zoals gebruikelijk voorzien we immers nog een lekkere eindstop.

De BMW Promotietrip 2021 – de ontstress reis.

Let wel: dit programma kan nog aangepast worden aan de omstandigheden!

HET HOTEL

Zoals gebruikelijk opteren we voor onze BMW Promotietrip voor *** comfort!

HOTEL AQUALUX****

Het motorvriendelijke hotel in Bad Salzschlirf biedt alle luxe die je kan wensen. Er is onder andere een 1000 m² grote spa, luxueuze kamers en een gezellig restaurant en terras. En voor wie wil, een goede massage. Gewoon de BMW Promotietrip standaard…

Je verblijft in half-pension, waarbij we verzorgde maaltijden besteld hebben. Het hotel ligt in Bad Salzschlirf, een kuuroord nabij Fulda, op ca. 350 km van de Belgische grens.

Inschrijven

Net zoals de voorgaande jaren is volgende inbegrepen:

-Drink vooraf

-Organisatiesticker – documentatie

-Roadbook / GPS

-Ontbijtje bij vertrek

-Overnachtingen in beschreven hotel & formule incl. alle plaatselijke hoteltaksen

-Half pension met uitbreiding en drink

-Verschillende bezoeken

-Eindstop maaltijd

-Reisbegeleiding & technische assistentie

Inschrijven: je hebt beslist om deel te nemen, dan schrijf je de deelnamesom of het voorschot over op de clubrekening samen met de code van de reis en de namen van de deelnemers. De code is terug te vinden op de Ledenzone van BMW Motor Club Vlaanderen. De BMW Promotietrip staat, zoals alle clubreizen, enkel open voor leden van een BMW-club.

Voorschot: bij inschrijving met een voorschot, is het saldo te voldoen uiterlijk op 5 april.
à OMSCHRIJVING:
- 5 dagen reis, deelname per persoon op basis van tweepersoonskamer. Gezien de coronavoorschriften: tweepersoonskamer = een ‘bubbel’ met je kamergeno(o)t(-e)!
- 5 dagen reis, deelname op basis van single

Annuleren

Annulering dient schriftelijk te gebeuren (ook via e-mail).

- Basisvoorwaarden: tot 31 maart 2021 kan je gratis annuleren. Nadien volgens het bedrag dat we kunnen recupereren. Zie Huishoudelijk Reglement (ledenzone)
- Individueel annuleren tot 24u voor vertrek: gratis annuleren mits doktersvoorschrift (bvb. Corona of quarantaine)
- Groepsannulering: ingeval de reis niet kan doorgaan ten gevolge van de corona-pandemie, wordt het volledige inschrijvingsbedrag teruggestort.
- Partiële annuleringen: ten gevolge van de corona-pandemie kan het zijn dat een deel van het programma niet kan doorgaan of dat we oplossingen moeten zoeken (bvb: je ontvangt een lunch voor onderweg i.p.v. lunch in een restaurant), enz. Er zijn geen vergoedingen voorzien mocht door overmacht een bepaalde service niet mogelijk zijn.

Volgorde

Volgorde inschrijving op basis van de betaling. Vol = vol.

Technische assistentie

Hoewel er een technische assistentie van Peter D’Haese meereist, raden wij iedereen ten stelligste aan een reisverzekering te nemen.

Coördinatie: Guy Timmerman Tel. 02/521 59 95 Mobiel: 0475/54 47 53
Epost: voorzitter@bmw-mc-vl.be
Puttaert Luc Tel. 053/66 01 79 Mobiel: 0492/74 64 00
Epost: activiteiten@bmw-mc-vl.be
Frank De Dobbeleer Tel. 0475/51 39 89
Epost penningmeester@bmw-mc-vl.be

Wij kijken er alvast naar uit!

Team BMW Peter D’Haese Gent & Zottegem

Terug naar overzicht