Intermediate Offroad Training - Backtrail

Maandag 14 juni - Geraardsbergen

Intermediate Offroad Training - Backtrail

Beste klant
Beste motorliefhebber

Heb je een eerste offroad training achter de rug en wens je een stap verder te gaan in het offroad trainen, maar lijkt de advanced training je nog net iets te hoog gegrepen, dan is deze training voor jou de ideale oplossing.

Noppenbanden zijn nog niet nodig in vergelijking met onze doorgedreven training, al kunnen ze zeker goed van pas komen wanneer we vb. de zandbak induiken. Wens je toch al eens aan te voelen hoe het is om met noppenbanden te rijden dan kun je uiteraard steeds ook een van de trainingsmotoren huren.

Na een korte herhaling van de technieken die we tijdens de basistraining hebben aangeleerd is het tijd om ons te focussen op oefeningen van een niveau hoger. Hoe rijd je een helling op en wat is de juiste houding om een helling (gecontroleerd) af te rijden. Wat als je bent stil gevallen op een helling? In het zand rijden, hoe doen we dat juist. Wat van een kleine eerste sprong met je motor? Smalle geulen nemen en gecontroleerd op een Z-balk rijden alsook een licht trial parcours waar houding en kijktechniek primeren! In de namiddag sluiten we de training af met een rit om de aangeleerde technieken verder in de praktijk om te zetten.

Het is niet verplicht om met noppenbanden te rijden. Heeft het net geregend of zal het regenen die dag, dan kunnen noppenbanden handig zijn. Beschik je niet over een allroad-moto, dan kan je steeds bij BackTrail terecht voor een geschikte huurmotor.

De oefeningen worden je aangeleerd door een BMW Certified Offroad Instructeur van BackTrail. Om de individuele benadering te garanderen beperken we de groep steeds tot maximaal 10 deelnemers.

CORONA MAATREGELEN - LEES DEZE GOED NA!

Verder willen we nog even de nodige CORONA maatregelen die wij dienen te hanteren meegeven. Er zal door BackTrail streng op toegekeken worden dat iedereen deze respecteert en dit voor het respect voor de gezondheid naar alle andere deelnemers toe.

- zolang de restaurants nog niet terug open zijn dien je je eigen picknick mee te brengen
- houd tijdens de dag steeds 1,5m afstand van je medekandidaten
- iedereen is VERPLICHT gedurende de ganse dag een mondmasker of een buff voor neus en mond te houden
- was regelmatig je handen wanneer we in de loods zijn
- er is voldoende handgel aanwezig in de loods
- bij aankomst in de loods willen we vragen om je handen te ontsmetten met de handgel die aan de poort klaar zal staan
- breng zelf een klein flesje handgel mee om in je jas te stoppen voor wanneer we op het terrein zijn
- houd zoveel mogelijk je handschoenen aan
- je bent verplicht je eigen pen mee te brengen
- wissel geen materiaal uit tussen elkaar zolang deze niet ontsmet is
- wanneer iemand te dicht bij je komt, wat soms onbewust kan gebeuren, vraag hem of haar dan wat verderop te willen staan
- verder vragen we van iedereen wat gezond verstand en een goede dosis verantwoordelijkheidszin

Dagplanning:

9h00: Welkom, overlopen dagplanning + registratie (incl. koffie en ontbijtkoek)
9h30: Herhaling basistechnieken op oefenterrein
11h00: Korte pauze
11h15: Oefening met focus op het nemen van hellingen
12h30: Lunch (inclusief)
13h30: Zandbak, trialparcours, single tracks
15h00: Offroad rit
16h30: Einde

Locatie:

Geraardsbergen

Prijs:

Voor de training betaal je 175€ per persoon inclusief koffie & ontbijtkoek, lunch (niet in tijden van Corona ! ) + drankje en certificaat.

Wens je liever niet met jouw allroad-moto de training te volgen of rijd je graag eens met de laatste nieuwe BMW GS-modellen, dan kun je bij BackTrail terecht voor een huurmotor (geef dit dan in bij 'Opmerkingen' in onderstaand inschrijvingsformulier):

  • BMW F 750 GS: 150€/dag
  • BMW F 850 GS: 150€/dag
  • BMW F 850 GS Adventure: 150€/dag
  • BMW R 1250 GS: 150€/dag
  • BMW R 1250 GS Adventure: 150€/dag
Snel zijn is de boodschap : beperkt aantal plaatsen (max. 10 personen)

Heb je bij de aankoop van je nieuwe BMW GS onderstaande offroad-voucher ontvangen? Dan hoef je slechts 25 euro te betalen!

Hoe inschrijven?

Schrijf je in door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen, dan sturen wij je een aanvraag tot betaling door. Eens de opleiding werd betaald, ben je officieel ingeschreven.

Wij kijken er alvast naar uit!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team

Terug naar overzicht