Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief januari

De maand januari is voorbij gevlogen! Velen onder jullie ontdekten al de Salon Deals 2023 in onze showrooms. Voor diegenen die dit nog niet gedaan hebben, het is nog niet te laat! Onze SALON DEALS 2023 lopen nog tot en met 10/03/2023!

Donderdag 2 februari is Peter’s Bikers Bar opnieuw geopend. Iedereen welkom vanaf 19u. bij Peter D’Haese Gent .

In 2023 organiseren wij terug tal van evenementen en motorreizen! Ontdek het op onze evenementenkalender: Opfrissingscursussen, rijopleidingen, Offroad initiaties, Ghent Motor Event en tal van andere evenementen staan gepland en tal van andere evenementen volgen nog!



100 Dagen Salon Deals – Voor elk budget de perfecte moto

Heb je uitgekeken naar onze SALON DEALS? Wel, ze zijn er. Profiteer ervan!

Meer info



Peter’s Bikers Bar is open op donderdagavond 2 februari 2023

Op donderdagavond 2 februari 2023 is Peter’s Bikers Bar open bij Peter D’Haese Gent vanaf 19 u. Partner van deze avond: VROM motorrijopleidingen en BMW Club Vlaanderen Niet onbelangrijk, onze Foodtruck zal aanwezig zijn van 19u. tot 22u.

Meer info



Ghent Motor Event

Zondag 26 maartis het terug GROOT motorfeest te Gent! Dan organiseren wij samen met Triumph-BMC Assenede en Motorrijder Magazine “Ghent Motor Event”. Inmiddels reeds editie nummer 5! Save the Date. Volgende maand meer info.



Opfrissingscursus VROM

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij aan het begin van het motorseizoen een opfrissingscursus i.s.m. VROM Rijopleidingen. Dit op zondag 16 april 2023.

Meer info



Basis Offroad Training - BackTrail

De Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. Dit op zondag 23 april 2023.

Meer info



BMW Promotietrip BMW Club Vlaanderen

De jaarlijkse BMW Club Vlaanderen Promotierit "100 Jahre BMW Motorrad in Bayern". Dit jaar van woensdag 17 tot en met maandag 22 mei 2023.

Meer info



Motorreis naar Noorwegen – De Trollenroute

Onze eerste Backtrail motorreis gaat naar Noorwegen van zaterdag 17 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023.

Meer info



Motorreis naar Zuid Afrika – De Garden Route

Onze tweede Backtrail motorreis gaat naar Zuid Afrika van vrijdag 1 december tot en met woensdag 13 december 2023

Meer info

Terug naar overzicht