100 Dagen Salon Deals – Voor elk budget de perfecte moto

100 Dagen Salon Deals – Voor elk budget de perfecte moto

Het voltallige Peter D’Haese Team wenst jullie een spetterend nieuw jaar 2023. Een jaar met véél en vooral veilige (motor)kilometers, véél rijplezier en een goede gezondheid. Zoals jullie weten is januari traditioneel de maand met de salonacties. Deze zijn nu nog straffer dan anders.

BMW Motorrad bestaat 100 jaar, zo zullen ook de salon deals uitzonderlijk 100 dagen duren. Ontdek onze salon deals onderstaand, het zijn er heel wat.



100 Dagen Salon Deals – Voor elk budget de perfecte moto

Heb je uitgekeken naar onze SALON DEALS? Wel, ze zijn er. Profiteer ervan!

Meer info



Wij zijn open op zondag 15 en 22 januari 2023

U leest het goed. Om u optimaal te laten genieten van de Salon Deals zijn onze showrooms open op zondag van 9u. tot 16u.



Geniet van 5 jaar garantie i.p.v. 3 jaar

Wij verlengen onze garantie van 3 jaar naar 5 jaar op alle BMW Motorrad motorfietsen en scooters aangekocht tijdens onze SALON DEALS.



Kleding Voucher – 20% korting

Bij aankoop van een nieuwe motorfiets of scooter krijg je een kledingvoucher van -20% op de BMW Motorrad Gear & Garment collecties.
(voucher in te ruilen uiterlijk op 30/06/2023).



Levenslang gratis bijstand

Geniet levenslang van gratis bijstand bij ongeval of pech voor alle BMW Motorrad motorrijders, op voorwaarde dat het onderhoud wordt uitgevoerd binnen de vooropgestelde onderhoudstermijnen door een erkend BMW Motorrad Partner.

Terug naar overzicht