DE BLACK COLLECTION

DE BLACK COLLECTION

Praktisch, flexibel, modern.

DE BLACK COLLECTION

NET ZO VEELZIJDIG ALS JIJ ZELF

Praktisch, flexibel, modern: Bij de tassen staan jouw wensen meer dan ooit centraal – zowel op als naast de machine. Zo kunnen de tassen met modelspecifieke houders voor het eerst op verschillende modellen worden gemonteerd. Daardoor ben je met één en dezelfde tas perfect voor veel BMW Motorrad modellen uitgerust. Bijzonder handig als je op verschillende BMW bikes onderweg bent of uiteraard bij het overstappen op een ander model. Nieuwe machine – oude vertrouwde tas, zo gemakkelijk is dat voortaan.

Daar past bijna alles in

De tien aantrekkelijke modellen van de Black Collection bieden je complete oplossingen voor het opbergen van talloze zaken. De tankrugzak en de zij- en bagagetassen in verschillende maten hebben een capaciteit tussen 5 en 60 liter en bieden je daarmee voldoende ruimte voor korte stadsritjes en langere ritten. Bij je volgende dagtocht kun je al niet meer zonder de heuptas of de rugzak in het bijpassende design.

Daarop kun je vertrouwen

De stukken zijn gemaakt met de beproefde BMW Motorrad kwaliteit. Ze zijn niet alleen op elkaar maar ook wat betreft materiaal en bruikbaarheid speciaal op jouw wensen afgestemd. Al je spullen worden beschermd door de zwarte Diamond Ripstop met TPU-coating alsmede waterafstotende ritssluitingen en waterdichte binnenzakken. Talloze buitentassen laten bij elke handgreep zien hoe uitgekiend de collectie is. Ontworpen door motorrijders voor motorrijders.

Hierbij de link naar de Youtube-video betreffende deze schitterende collectie: https://www.youtube.com/watch?v=MBqA7gA6JDE&t=1s.Bij interesse, kom zeker eens langs of vraag ernaar bij onze receptie op 09/282.87.30 (Gent) of 09/360.52.61 (Zottegem).

Peter D'Haese & Team

Terug naar overzicht