Newsletter - September 2020

Newsletter - September 2020

De zomer loopt op zijn eind. Hoe deze beter af te sluiten dan op de moto… 🙂

Wij hebben u deze maand bovendien weer heel wat nieuws te melden! Hieronder nodigen wij u graag uit op onze recent vastgelegde events en voorstellingen, brengen wij u op de hoogte van de nieuwe acties van BMW Motorrad, zetten wij onze gloednieuwe bedrijfsfilm in de kijker en nog zoveel meer... Let’s make life a ride!

Wij hanteren uiteraard nog steeds de nodige veiligheidsmaatregelen: wij voorzien ontsmettingsgel en het dragen van een mondmasker is verplicht. Daarnaast zorgen duidelijke markeringen en beschermende maatregelen in de showroom voor een zorgeloos bezoek aan onze concessies. Uw veiligheid – onze zorg, op en naast de moto!


BUSINESS CARD VIDEO
NEW! Onze bedrijfsfilm! Indien u actief bent op sociale media was er geen ontsnappen aan. Een welgemeende “dankjewel” aan onze volgers voor de vele positieve reacties - de video werd bovendien ook massaal gedeeld. Heeft u dit gemist? Klik hier door naar de video en ontdek ons verhaal!

LANCERING R18
Velen hebben er al even naar zitten uitkijken, maar eindelijk is het zover! De R18, de allernieuwste telg van BMW Motorrad met een legendarische boxer-motor van maar liefst 1800cc, wordt het weekend van 19 en 20 september voorgesteld in onze concessies te Gent en Zottegem!

Vul hier het online registratieformulier in en kom als een van de eersten de R18 – First Edition ontdekken!

TESTRITTENWEEK F-REEKS
U bent van dinsdag 15 september tot en met zondag 20 september van harte welkom om vrijblijvend uw favoriete moto uit de BMW F-reeks te komen testrijden - en dit bovendien volledig kosteloos!

Info en het reservatieformulier vindt u hier.

UPGRADE YOUR BIKE DEALS
Profiteer dit najaar van de beste deals op onze BMW motoren! Koop een nieuwe moto en ontvang een budget om uw moto aan te kleden. Met de Upgrade your bike Deals 2020 legt BMW Motorrad de focus voornamelijk – maar niet uitsluitend - op het accessoire pakket.

Actie geldig tot en met 27/11/2020.

Ontdek hier uw voordeel!

CATCH OF THE ENDLESS SUMMER
Actie geldig van 1 september 2020 t.e.m. 31 oktober 2020. Kom gerust een kijkje nemen in onze concessies te Gent of Zottegem.

Een duidelijke weergave van de Ride&Style-items vindt u hier.

MOTORREIS PORTUGAL
Onze reis naar Spanje werd geannuleerd wegens de maatregelen genomen t.g.v. COVID-19, u allen meer dan bekend. MAAR!! De reis naar Portugal gaat gewoon nog door. Houdt u van lekker weer, warme mensen en een mediterraan sfeertje? Schrijf u dan nog snel in voor onze MOTORREIS NAAR PORTUGAL van 17 tot 24 oktober 2020!

Klik hier voor meer details

PETER D'HAESE STOCKMOTOREN
Verken alle moto’s van de verschillende BMW-leefwerelden hier in ons volledige aanbod van stockmotoren.

Deze collectie werd bovendien aangevuld met heel wat nieuwe Adventure-moto’s. Kom dat zien!

PREMIUM SELECTION
Eerder op zoek naar een top tweedehands BMW motorfiets?

Dan kan je hier ons ruim aanbod terugvinden. Deze genieten steeds van minimum 1 jaar garantie. Onze Premium Selection motoren genieten zelfs van 2 jaar garantie, inclusief BMW Road Assist.
Graag meer weten? Ons verkoopsteam staat steeds tot je beschikking.
ROAD ASSIST FOR LIFE
Als eigenaar van een BMW motorfiets heb je sinds jaar en dag recht op 5 jaar gratis bijstand onderweg. Vanaf deze maand wordt die termijn verlengd naar levenslang, zolang je binnen de vooropgestelde termijnen op onderhoud gaat bij een erkend BMW Partner. Een uniek concept, temeer omdat de bijstand ook geldt bij een ongeval, en bovendien in heel Europa geldig is. Klik hier voor meer info.

RIDE & STYLE-ITEM IN DE KIJKER
Snel last van te warme voeten op uw moto en op zoek naar een lichte, ademende sneaker die toch voldoende bescherming biedt en voldoet aan de nodige veiligheidscriteria? Zoek niet langer: de Sneaker Ride heeft wat u zoekt!

PS: gezien de casual look ook ideaal voor stadse avonturen. Als kers op de taart maakt dit schoeisel deel uit van de ‘Catch of the Endless Summer’-actie!

Een zalige nazomer gewenst en ongetwijfeld tot snel!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht