Bochtencursus "Heuvelland - Ieper"

Zondag 10 september 2023

Bochtencursus

In samenwerking met "VROM" rijopleidingen bieden wij u deze Bochtencursus in het Heuvelland aan. Voor zowel dames als heren.

In deze cursus besteden we een ganse dag aandacht aan één van de aspecten die motorrijden zo plezant maken, bochten pikken! In het uitgekiende parcours km dat we voor u uitgestippeld hebben komen quasi alle types van bochten aan bod.

We kijken hoe we veilige en soepele bochtenlijnen rijden en hoe we deze veilig kunnen corrigeren, hoe we moeten remmen voor en in een bocht en hoe we die twee zaken combineren als er in de bocht een hindernis zou opduiken.

Elke deelnemer staat permanent in radioverbinding met één van de instructeur(s) dit a.d.h.v. een draagbare radio met "oortje". De instructeurs rijden voor of achter jou en geven via de radio feedback en bijsturing door. Onderweg wordt er af en toe gestopt voor een tussentijdse evaluatie.

Voor onze bochtencursussen hebben we graag dat u bij ons al één of meerdere opleidingen volgde, kwestie van de juiste "fond" te hebben. Vermeld uw voorgaande cursus(sen) dus graag even bij uw inschrijving.

De prijs van deze cursus is € 140 (lunch niet inbegrepen).
Inschrijven kan via het onderstaande inschrijvingsformulier.

Wij kijken er alvast naar uit!

Team Peter D’Haese

Terug naar overzicht