Basis Offroad Training - BackTrail

Maandag 12 september

Basis Offroad Training - BackTrail

Basis Offroad Training

De Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden. Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke comfort zone en waar er steeds voldoende aandacht is voor individuele feedback.

In de voormiddag na wat theorie en een eerste uitdagende opwarmingsoefening leren we voeling krijgen met de kijktechniek, de correcte houding, counter-balancing, korte bochten, … In de namiddag nemen we meer tijd om meer doorgedreven oefeningen te bespreken, zoals emergency stops, rijden in smalle geulen, nemen van obstakels, ...

Het is niet verplicht om met noppenbanden te rijden. Heeft het net geregend of zal het regenen die dag, dan kunnen noppenbanden handig zijn. Beschik je niet over een Allroad, dan kan je steeds bij ons terecht voor een geschikte huurmotor.

De oefeningen worden je aangeleerd door een BMW Certified Offroad Instructeur. Om de individuele benadering te garanderen beperken we de groep steeds tot maximaal 10 deelnemers.

Dagplanning:

9h00: Welkom, overlopen dagplanning + registratie (incl. koffie en ontbijtkoek)
9h30: Start cursus op oefenterrein
11h00: Korte pauze
11h15: Beginselen van de offroad rijtechnieken op oefenterrein
12h30: Lunch (inclusief)
13h30: Basis Offroad rijtechnieken op oefenterrein
16h30: Einde


Locatie:
Geraardsbergen

Prijs:
Voor de training betaal je 185€ per persoon inclusief koffie, belegd broodje + drankje en certificaat.
Wens je liever niet met jouw Allroad de training te volgen of rij je graag eens met de laatste nieuwe GS-modellen, dan kun je bij ons terecht voor een huurmotor.
  • · BMW F 750 GS: 165€/dag
  • · BMW F 850 GS: 165€/dag
  • · BMW F 850 GS Adventure: 165€/dag
  • · BMW R 1250 GS: 165€/dag
  • · BMW R 1250 GS Adventure: 165€/dag
Hoe inschrijven?
Schrijf je in via onderstaand inschrijvingsformulier. Bij eventuele vragen of opmerkingen bij evenementen, aarzel niet om contact op te nemen met Jon: jon.van-den-abeele@dhaese.net.bmw.be. Na ontvangst van je inschrijving, sturen wij je een aanvraag tot betaling door. Eens wij die betaling ontvangen hebben, ben je officieel ingeschreven!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team

Terug naar overzicht