Circuitdag Mettet

VOLZET - Zondag 16 augustus 2020

Circuitdag Mettet

Op deze circuitdag heb je de keuze tussen vier groepen:
INTRO
Clubmot biedt in de Intro-groep de meest laagdrempelige circuitervaring. In combinatie met heel wat nuttige informatie bouw je in deze groep vertrouwen op in jezelf en je motorfiets.
INTRO +
In deze groep zorgen we voor een vlotte rijstijl maar nog ver van elke limiet, en de gesloten omloop is 'the place to be' om nog zuiverder bochten in te sturen.
GEVORDERD
Het tempo kan op veilige wijze omhoog in de groep Gevorderd tot de unieke knee-down ervaring voor wie dit wil. In deze groep en je al goed de mogelijkheden van jezelf en je motor en wil je genieten van elke bocht in optimale omstandigheden.
VRIJ RIJDEN
Clubmot waakt over de gemaakte afspraken over respect, veiligheid en enkel inhalen op afgesproken plaatsen. In deze groep zijn rondetijden niet belangrijk maar eerder het streven naar een perfecte techniek door zelf-coaching al dan niet met tips van de instructeurs.

DAGVERLOOP
Behoudens voor de groep vrij-rijden beginnen we voor alle groepen met afwisselend 3 theoriesessies en 3 baansessies in de voormiddag. In de namiddag volgen nog 3 baansessies met coaching voor wie dit wenst. Zowel voor de sportieve motor als voor de toermotor legt Clubmot de nadruk op het bijschaven van jouw skills en "jouw doel is ons doel".

PRAKTISCH
Wanneer: zondag 16 augustus 2020
Prijs: 139 euro
Waar: Circuit Jules Tacheny - Mettet


Terug naar overzicht