Bochtencursus "Vlaamse Ardennen" voor dames

Zondag 15 mei 2022

Bochtencursus

Op vraag van onze klanten, organiseren wij naar jaarlijkse gewoonte een rijopleiding voor dames. Dit in samenwerking met onze partner VROM rijopleidingen. Zoals steeds zijn natuurlijk alle motormerken welkom!

Er wordt voor u een uitgekiende route uitgestippeld doorheen de prachtige Vlaamse Ardennen. Brede bochten, smalle wegen, kasseien, heuvels, het komt allemaal aan bod in deze cursus die het mooiste van de Ronde Van Vlaanderen laat zien.

De bochtencursus wordt opgedeeld in 2 niveau's :
- niveau 1 : starters of weinig ervaring
- niveau 2 : gevorderden

In de voormiddag volgen de cursisten om beurt de instructeur. Radiofonisch krijgt u info over het hoe en waarom er bepaalde rijlijnen en rempunten gehanteerd worden. Na de lunchpauze is het aan u om vooraan te rijden. Zonder in een examensfeertje te belanden krijgt u van uw instructeur de nodige feedback.

Schoonheid is één ding, het moet uiteraard ook leerrijk zijn en daar staan we garant voor. De groepen zijn beperkt tot max. 6 deelnemers per instructeur en iedere deelnemer is de ganse tijd radiofonisch verbonden met de instructeur voor real-time feedback.

Verloop van de dag!

Koffie met ontbijtkoek aan de startplaats.
We starten bij Peter D'Haese Zottegem in de concessie.
Ontvangst : 9h.
Vertrek : 9h.15

Lunch : 12h.

Einde : omstreeks 16h.30

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier. Dan sturen we je zo snel mogelijk het verzoek tot betaling door. Eens de betaling werd uitgevoerd, ben je officieel ingeschreven.

De prijs van deze cursus is € 140 (all-in, dus btw, ontbijt en lunch inbegrepen).
Snel zijn is de boodschap : beperkt aantal plaatsen (max. 12 personen)

Wij kijken er alvast naar uit!

Met sportieve groeten
Team Peter D’Haese

Terug naar overzicht