Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

Donderdag 1 december is Peter’s Bikers Bar opnieuw geopend. Wij ontvangen de Goede Sint en Zwarte Piet om 20u. Iedereen welkom vanaf 19u. bij Peter D’Haese Gent. De nieuwe Foodtruck zal ook aanwezig zijn.

Onze jaarlijkse winteractie “Happy Wintertime” is van start gegaan. Ontdek deze verder in onze nieuwsbrief.

Heb jij interesse om ons team bij Peter D’Haese Gent te versterken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze vacature! We zoeken nog een Junior Sales Advisor om onze klanten verder te helpen in hun zoektocht naar hun droommotorfiets!

Om plaats te maken voor de nieuwe Ride & Style collectie 2023, houden wij een najaarsactie op onze 2022 Ride & Style collectie. Sla je slag.

Wist u dat BMW opnieuw 2 (ver)nieuwde motoren heeft voorgesteld? Ontdek de R 1250 R en de R 1250 RS.

We wensen jullie veel leesplezier toe en hopelijk nog eens tot binnenkort!


Peter’s Bikers Bar is open op donderdagavond 1 december 2022

We verwachten de Sint en zijn zwarte Piet om 20u. Op donderdagavond 1 december 2022 is Peter’s Bikers Bar open bij Peter D’Haese Gent vanaf 19 u. Op zoek naar een Sinterklaas of Kerstcadeau? Kom onze speciale aanbiedingen ontdekken.Niet onbelangrijk, onze Foodtruck zal aanwezig zijn van 19u. tot 22u.

> Meer info


Happy Wintertime!

Met deze mooie woorden willen we u graag onze winteractie voorstellen. Plan nu je winteronderhoud en geniet van tal van voordelen:
  • Gratis BMW Motorrad Road Assist
  • Korting van 20% op BMW Motorrad batterijlader
  • Gratis een BMW Motorrad pocket Wallet
  • Korting van 10% op de reiniging van je motorfiets
> Ontdek de actie


Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij communicatief, gedreven en hulpvaardig? Wij zijn voor onze concessie in Gent op zoek naar een Junior Sales Advisor om samen met de klant de motorfiets van hun dromen samen te stellen.

> Ik solliciteer


We gaan er even tussenuit

Peter D'Haese Gent en Zottegem gaat op jaarlijks verlof van zondag 25 december 2022 tot en met maandag 2 januari 2023. Vanaf dinsdag 3 januari 2023 staan wij opnieuw voor u klaar!


De nieuwe BMW R1250 R

De R 1250 R presenteert zich nu in een indrukwekkend verfijnde en geavanceerde vorm en biedt nog meer roadster-plezier om alleen of met een duopassagier over kronkelige landwegen te rijden.

> Meer info


De nieuwe BMW R 1250 RS

De R 1250 RS is nu nog innovatiever en geavanceerder en levert de ultieme sportieve, dynamische touring ervaring. Al meer dan 40 jaar staat de afkorting "RS" in combinatie met de BMW boxermotor voor sportief touren bij uitstek. De R 1250 RS is nu nog innovatiever en verfijnder en levert de ultieme sportieve, dynamische touring ervaring.

> Meer info


Salonacties 2023 komen er binnenkort aan

Het motorfietssalon 2023 gaat niet door in de Heizel te Brussel, maar wel bij ons in de showroom. Hou begin december onze website en onze Facebook pagina in de gaten. Binnenkort véél te ontdekken.

> Meer info

Terug naar overzicht