Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

De zomervakantie is op zijn einde. Velen hebben hopelijk al genoten van 2 zwoele zomermaanden en tal van leuke avonturen! Onze beide concessies hebben hun jaarlijks verlof achter de rug en staan volledig herbronnen terug ter beschikking voor jullie.

Heb jij interesse om ons team te versterken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze vacature! We zoeken nog een Junior Sales Advisor om onze klanten verder te helpen in hun zoektocht naar hun droommotorfiets!

Donderdag 8 september allen terug welkom voor onze maandelijkse avondrit! Ditmaal terug vertrek vanuit onze concessie te Gent tussen 18u en 19u. Gaan jullie liever eens van het asfalt weg? Dan kunnen jullie deelnemen aan onze Basis Offroad stage in samenwerking met Backtrail op maandag 12 september.

Graag geven we jullie ook nog mee dat wij dinsdag 4 oktober uitzonderlijk gesloten zijn. Dit mits ons volledig team Intermot 2022 zal bezoeken te Keulen om alle nieuwigheden in de motormarkt te ontdekken.

We wensen jullie veel leesplezier toe en hopelijk nog eens tot binnenkort!




Vacature Junior Sales Advisor

Ben jij communicatief, gedreven en hulpvaardig? Wij zijn voor onze concessie in Gent nog op zoek naar een Sales Advisor om samen met de klant de motorfiets van hen dromen samen te stellen.

Ik solliciteer



Uitzonderlijk gesloten op dinsdag 4 oktober

Dinsdag 4 oktober zullen onze beide concessies uitzonderlijk gesloten zijn mits ons voltallig team aanwezig is op Intermot 2022.

Meer info



Avondrit Peter D’Haese: 08/09

Zijn jullie donderdag 8 september terug van de partij op onze maandelijkse avondrit? Vertrek tussen 18u en 19u aan onze concessie te Gent!

Ik rij mee



Basis Offroad Training Backtrail


Maandag 12 september organiseren wij terug in samenwerking met Backtrail een basis offroad training. Een ideaal moment om het offroad karakter van jouw GS te leren kennen. Weet dat je ook steeds een motorfiets kan huren bij Backtrail.

Ik schrijf me in

Terug naar overzicht