Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief augustus

Samen op daguitstap? Ontdek onze events en ga samen met ons op uitstap!

Beste klant,
Beste motorliefhebber,

De zomer is al goed van start. Hopelijk hebben velen van jullie al kunnen genieten van leuke motorritten en –avonturen?

Onze concessies Gent & Zottegem gaan binnenkort in jaarlijks verlof. Gent is in verlof van dinsdag 16 t.e.m. maandag 22 augustus 2022. Zottegem is in verlof van dinsdag 23 t.e.m. maandag 29 augustus. Wens jij nog een onderhoud in te plannen in de maand augustus? Wees er dan snel bij. Onze planning loopt snel vol vanwege ons jaarlijks verlof.

Wie nog een nieuwe motorfiets zoekt voor deze zomer, kan steeds bij ons terecht. Wij hebben nog tal van stockmotoren op voorraad die vrijwel direct leverbaar zijn! Ook huren van een motorfiets is bij ons mogelijk.

Heb je nog inspiratie nodig voor een daguitstap? Neem dan deel aan onze Basis Offroad Training op maandag 12 september en/of onze bochtenstage Vlaamse Ardennen op zondag 18 september.

Nog vele leuke en veilige kilometers toegewenst!

Team Peter D’Haese
Trans European Route
Trans European Route
------------------------------
Last minute is er nog een plaats vrijgekomen voor onze Vilnius – Tirana reis. Wens je dus nog mee te komen voor 1 of beide weken? Aarzel dan niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in!
IK GA OP REIS!
Jaarlijks verlof
Jaarlijks verlof
--------------------
Onze concessies Gent en Zottegem alterneren hun jaarlijks verlof. Zo kunnen jullie steeds bij één van onze concessies terecht. Gent is in verlof van dinsdag 16 t.e.m. maandag 22 augustus 2022. Zottegem is in verlof van dinsdag 23 t.e.m. maandag 29 augustus.
IK WENS MEER INFO
Stock locator
Stock Locator
-------------------
Ben jij nog op zoek naar een motorfiets voor deze zomer?

Neem dan zeker eens een kijkje op onze stock locator.
IK ZOEK EEN MOTO
Avondrit Peter D'Haese
Avondrit Peter D'Haese
--------------------------------
Mits groot succes, organiseren we met véél plezier terug een avondrit op donderdag 4 augustus met vertrek in concessie Zottegem.
IK SCHRIJF ME IN!
Huur een moto
Huur een moto
---------------------
Huur de BMW motorfiets van jouw dromen. Wij hebben maar liefst 24 verschillende modellen in ons huuraanbod. Voor elk wat wils!
IK HUUR!
Basis Offroad Training
Basis Offroad Training
------------------------------
Verleg jouw grenzen en neem eens deel aan een Basis Offroad Training in samenwerking met Backtrail. Een leuke dag gegarandeerd!
IK GA OFFROAD!
Bochtenstage Vlaamse Ardennen
Bochtenstage Vlaamse Ardennen
---------------------------------------------
Niets leuker dan bochtjes nemen met de moto. VROM rijopleidingen neemt ons een dag op pad richting de Vlaamse Ardennen waar we focussen op veilig bochtentechniek.
IK LEER BIJ!
Met sportieve groeten
Peter D’Haese & Team
Peter D'Haese

Terug naar overzicht