Nieuwsbrief juli

Nieuwsbrief juli

Na een geslaagde BMW Motorrad Day te Tienen, verheugen wij ons op een zomer vol leuke motoravonturen. Dit weekend trekken we er met een mooie groep klanten op uit richting Luxumburg voor enkele dagen. Ook onze Vilnius – Tirana reis is bijna volzet. Wegens groot succes resteren er nog maar 2 plaatsen. Wens je dus voor de periode van 9 tot 16 september mee te gaan van Budapest tot Tirana? Aarzel dan niet langer en schrijf je als de bliksem in!

Ook lanceerde BMW Motorrad nét de Summer Deals 2022! Ben je dus nog op zoek naar een nieuwe motorfiets, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan gaan wij graag samen met jou op zoek naar jouw droom motorfiets.



Summer Deals 2022

Met onze nieuwe Summer Deals hebben we tal van speciale acties voor je op onze verleidelijke modellen. Profiteer van onze Summer Deals tot 20 september. Gewoon doen!

Ik ontdek


Nieuwe collega Anne

Wens je een onderhoud en in de toekomst geen panne? Reken dan voortaan op onze nieuwe technieker Anne!
Maak dus snel een afspraak voor een onderhoud in Gent of Zottegem.


Catch of the Moment

Ben je op zoek naar het perfecte pak voor al je ritten? Met het PaceDry pak van BMW Motorrad maak je een goede keuze. Supercomfortabel, waterdicht en actief ventilerend. Nu met €230 klantenvoordeel!

Ik profiteer


Vilnius - Tirana

Er resteren nog 2 plaatsen voor de 2de week Budapest – Tirana. Ga samen met ons van 9 tot 16 September op avontuur.

Ik ga mee

Terug naar overzicht