Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni

Het motorseizoen draait terug op volle toeren en wat doet dit deugd! Dat horen en zien wij aan de vele avonturen en reisplannen die jullie met ons delen! Aarzel niet om jullie foto’s en filmpjes te delen op onze Facebook & Instagram! Zo kunnen wij meegenieten van al jullie leuke avonturen!

Onze collega-techniekers zijn momenteel dag-in, dag-uit druk in de weer om al jullie ijzeren paarden terug klaar te stomen voor dit seizoen! Heeft jouw motorfiets nog een check-up of onderhoud nodig? Wacht dan niet te lang met jouw afspraak in te plannen bij één van onze werkplaatsen te Gent of Zottegem.

Hebben jullie nog inspiratie nodig voor een leuke motortrip? Kom dan deze woensdag 1 juni af naar onze Peter’s Bikers Bar! Jill & Olly komen verslag uitbrengen over hun scouting van de Vilnius-Tirana reis! Het belooft terug een prachtig avontuur te worden!

Zaterdag 4 en zondag 5 juni ook welkom voor onze Ride & Test Days! Eens nieuwsgierig om één van jouw favoriete BMW motoren te testrijden? Boek dan zeker een proefrit in via onze website.

Last but not least, organiseren we dit jaar ook terug onze Peter’s Bikers Rit op zondag 12 juni. Ditmaal combineren we onze Peter’s Bikers Rit met een uitstap naar de BMW Motorrad Day te Tienen. Er is terug héél wat nieuws te ontdekken bij BMW Motorrad, dus het wordt weer een prachtige daguitstap.

Tot binnenkort?
Team Peter D’Haese



Peter’s Bikers Bar: Scouting Vilinus - Tirana

De Trans European Route belooft een prachtig avontuur te worden waar we op 15 dagen 9 landen aandoen! Ook zo benieuwd?

Ik kom af



Ride & Test Days 2022

Grijp je kans en plan een testrit in met jouw favoriete BMW motor tijdens onze Ride & Test Days op zaterdag 4 en zondag 5 juni

Ik boek een proefrit



BMW Motorrad Day

Onze jaarlijkse Peter's Bikers Rit combineren we dit jaar samen met de BMW Motorrad Day die doorgaat in Tienen. Komen jullie mee de nieuwigheden ontdekken?

Ik rijd mee

Terug naar overzicht