Nieuwsbrief Peter D'Haese Maart 2022

Nieuwsbrief Peter D'Haese Maart 2022

Eindelijk is het zover! Onze welbefaamde Peter’s Bikers Bar is terug van weggeweest.

Beste klant,
Beste motorliefhebber,

Eindelijk is het zover! Onze welbefaamde Peter’s Bikers Bar is terug van weggeweest. Een ideaal moment bij uitstek om collega-motards te ontmoeten, motortrips en reizen in te plannen of gewoon eens gezellig een babbel te slaan onder vrienden.

Hebben jullie inspiratie nodig voor volgend motorseizoen? Aarzel dan niet om onze evenementenkalender door te nemen. Dit jaar organiseren wij terug tal van activiteiten en reizen in binnen- en buitenland.

Ontdek alle nieuwigheden bij BMW Motorrad in deze nieuwsbrief en graag verwelkomen wij jullie allen aanstaande donderdag 10 maart op onze Peter’s Bikers Bar te Gent!

Tot snel!
Peter D’Haese & Team
Peter’s Bikers Bar: voorstelling 3-daagse Luxemburg!
Peter’s Bikers Bar: voorstelling 3-daagse Luxemburg!
Onze Peter’s Bikers Bar is eindelijk terug van weggeweest! We organiseren onze allereerste Bikers Bar van 2022 in samenwerking met Backtrail. Zij komen onze 3-daagse trip naar Luxemburg voorstellen. Interesse om mee te gaan? Kom dan zeker langs of volg onze evenementenkalender!
MEER INFO
Season Start 2022
Season Start 2022
Zaterdag 19 en zondag 20 maart is het zover! De lente staat voor de deur. Het ideale moment om een opendeurdag te houden.

Om het seizoen goed te starten, organiseren wij graag tal van activiteiten voor jullie.
Ook zo nieuwsgierig?
MEER INFO
Lancering BMW Motorrad CE 04
Lancering van de CE 04
Daar is hij dan! Vanaf zaterdag 26 maart mogen wij jullie met veel plezier de nieuwe elektrische BMW CE 04 voorstellen in onze concessies te Gent en Zottegem.

De BMW CE 04 begint een heel nieuw hoofdstuk in het segment van de tweewielers voor de stad.
MEER INFO
Basis Offroad Training - Backtrail
Basis Offroad Training - Backtrail
Kriebelt het bij jou ook om eens te ontdekken wat jouw GS allemaal kan?

Neem dan zeker deel aan deze basis offroad training georganiseerd door Backtrail en ontdek het avontuurlijk karakter van jouw motorfiets!
MEER INFO
Gear & Garment 2022
Gear & Garment 2022
Wil je op een veilige en stijlvolle manier genieten van jouw BMW motorfiets? Dan stellen wij je graag de ruime selectie van BMW Gear and Garment 2022 producten voor. Onze collectie in de winkel is goed aangevuld met alle Kom passen en keuren in onze shop en geniet dubbel van je eerste ritjes in 2022! Wie weet doe je nog een leuke ontdekking in onze soldencorner met kortingen tot -40 % !
MEER INFO
Evenementen 2022
Evenementenkalender 2022
Het nieuwe motorseizoen 2022 staat voor de deur. We starten het seizoen steeds met een opfrissingscursus motorrijden, dit zowel on-road, alsook offroad. Benieuwd welke andere evenementen nog in de planning staan? Hou dan zeker onze evenementenkalender en social media in de gaten!
BEKIJK ONZE AGENDA
BMW Premium Selection
BMW Premium Selection nu met 36 maanden fabrieksgarantie!
Nog op zoek naar een mooie tweedehands motorfiets? Bekijk dan zeker eens onze selectie Premium Selection motorfietsen. Deze motorfietsen worden met de grootste zorg klaargemaakt voor verkoop en worden momenteel met 3 jaar fabrieksgarantie verkocht! Proefrijden met een tweedehandsmotorfiets is steeds mogelijk na afspraak.
MEER INFO
Met sportieve groeten
Peter D’Haese & Team
Terug naar overzicht