Nieuwsbrief Peter D'Haese Februari 2022

Nieuwsbrief Peter D'Haese Februari 2022

Onze SALON DEALS 2022 lopen nog tot en met 26/02/2022! Het is nog niet te laat!

Beste klant,
Beste motorliefhebber,

De maand januari is voorbij gevlogen! Velen onder jullie ontdekten al de Salon Deals 2022 in onze showrooms. Voor diegenen die dit nog niet gedaan hebben, het is nog niet te laat! Onze SALON DEALS 2022 lopen nog tot en met 26/02/2022!

Spring dus zeker en vast eens binnen! Wie weet valt jouw oog zelfs op één van onze Premium Selection motorfietsen die momenteel met 36 maanden fabrieksgarantie worden verkocht! Steeds tip top onderhouden door een erkend BMW verdeler en met de grootste zorg klaargemaakt voor verkoop!

En bij een nieuwe motorfiets hoort natuurlijk ook een bijhorende outfit! De nieuwe collectie Gear & Garment 2022 is al deels binnen in beide concessies! Zo is de stock van de Xride, Pacedry, Paceguard en PureXcursion reeds aangevuld, alsook hebben we de nieuwe System 7 Carbon Evo helmen reeds binnen!

Motorfiets en kledij geregeld? Tijd om te rijden! Ook daar zorgt team Peter D’Haese voor! In 2022 organiseren wij terug tal van evenementen en reizen! Ontdek het op onze evenementenkalender: Opfrissingscursussen, Offroad initiaties, een trackday voor ALLE motorrijders en tal van andere evenementen staan gepland en tal van andere evenementen volgen nog! Niets leuker dan met gelijkgestemde motorrijders ervaringen opdoen onder het motto #MakeLifeARide!

Tot binnenkort?
Peter D’Haese & Team
Mobility Day – Zaterdag 20 november 2021
Salon Deals 2022
Wil je nog profiteren van uitzonderlijke deals? De maand februari is de laatste maand dat de Salon Deals 2022 nog gelden! Een uitgelezen kans om nu jouw nieuwe motorfiets te bestellen om zo tijdig het nieuwe motorseizoen te starten! De koffie staat steeds warm en onze medewerkers Wouter, Jon, Sven en William kunnen jullie volledig op de hoogte brengen van de recentste ontwikkelingen bij BMW Motorrad! Ook zo benieuwd welk voordeel jij geniet tijdens het Salon?
ONTDEK SNEL ALLE VOORDELEN
BMW Premium Selection
BMW Premium Selection nu met 36 maanden fabrieksgarantie!
Nog op zoek naar een mooie tweedehands motorfiets? Bekijk dan zeker eens onze selectie Premium Selection motorfietsen. Deze motorfietsen worden met de grootste zorg klaargemaakt voor verkoop en worden momenteel met 3 jaar fabrieksgarantie verkocht! De onderhoudshistoriek van onze motorfietsen is steeds gekend. Zo koop je een motorfiets waarop je kan vertrouwen en sta je niet met de ongemakkelijke verrassing van onvoorziene kosten. Proefrijden met een tweedehandsmotorfiets is steeds mogelijk na afspraak.
MEER INFO
Trans European Route 2022
Trans European Route 2022
Dit jaar werken Peter D’Haese en Backtrail samen aan de Trans European Route!

Het belooft een groot avontuur te worden waar we op 15 dagen 9 landen aandoen! De eerste voorbereidingen doen ons al dagdromen!

Ook zo benieuwd?
Kom dan zeker af naar onze reisvoorstelling op woensdag 16 februari!
MEER INFO
Gear & Garment 2022
Gear & Garment 2022
Voor het seizoen van 2022 biedt BMW Motorrad een serie nieuwe motoroutfits. De Gear & Garment 2022 zijn gekenmerkt door een zeer goede afwerking, een hoge kwaliteit en de aandacht voor veiligheid. De collectie speelt in op de laatste trends op het gebied van mode en motorkleding. Inmiddels is de nieuwe System 7 Carbon Evo helm reeds binnen in beide concessies, alsook zijn de volledige collecties Pacedry, Paceguard, Xride en PureXcursion reeds aangevuld!
MEER INFO
Evenementen 2022
Evenementen 2022
Het is nog even aftellen vooraleer het nieuwe motorseizoen 2022 van start gaat. Ondertussen zijn wij achter de schermen volop aan het inplannen/dromen. We starten het seizoen steeds met een opfrissingscursus motorrijden, dit zowel on-road, alsook offroad. Daarnaast organiseren we terug een Premium Trackday Experience te Mettet. Een jaarlijkse traditie waar iedere motorrijder, beginner of ervaren, zich zonder zorgen eens kan uitleven op het circuit van Mettet.

Wat staat er nog op de agenda vraagt u?
Verscheidene bochtenstages, motorreizen, avondritten en tal van andere evenementen! Bij Peter D’Haese draait het om de belevenis en helpen we jullie graag aan inspiratie om het leven echt #MakeLifeARide te maken! Hou dus zeker onze evenementenkalender en social media in de gaten om op de hoogte te blijven!
BEKIJK ONZE AGENDA
Met sportieve groeten
Peter D’Haese & Team
Peter D'Haese

Terug naar overzicht