Peter D'Haese : Newsletter - December 2021

Peter D'Haese : Newsletter - December 2021

❄ De officiële intrede van de winterperiode

De maand december gaat gepaard met de officiële intrede van de winterperiode. Velen onder ons zetten de motorfiets op stal en beginnen al te dromen over het volgende motorseizoen. Een ideaal moment voor BMW Motorrad dus om de Salon Deals te introduceren! Droom jij ook al over jouw nieuwe stalen ros? Lees dan verder om te ontdekken welke voordelen jij kan slaan tijdens het Salon 2022.

Ook voor de motards die hun trouwe metgezel goed willen onderhouden tijdens de wintermaanden is er héél wat interessants te ontdekken! Zo is de Motor Love, Winter Care actie nog lopende en kan je jouw tweewieler upgraden met tal van nieuwe accessoires zoals de ConnectedRide Craddle!

We wensen jullie allen prettige eindejaarsfeesten en véél leesplezier met deze nieuwsbrief! ��

Peter D’Haese & Team
Mobility Day – Zaterdag 20 november 2021
Salon Deals 2022
De maand december is inmiddels bij BMW Motorrad gekend als de start van de Salon Deals! Ook dit jaar geen Motorsalon te Brussel, maar wij voorzien met véél plezier een alternatief bij ons in de concessies! De koffie staat steeds warm en onze medewerkers Wouter, Jon, Sven en William kunnen jullie volledig op de hoogte brengen van de recentste ontwikkelingen bij BMW Motorrad! Ook zo benieuwd welk voordeel jij geniet tijdens het Salon?
ONTDEK SNEL ALLE VOORDELEN
Jaarlijks verlof
Gesloten van zaterdag 25 december 2021 t.e.m. maandag 3 januari 2022
Met de eindejaarsfeesten voor de deur sluiten zowel onze concessie te Gent en Zottegem de deuren vanaf zaterdag 25 december 2021 t.e.m. maandag 3 januari 2022. Let op, vrijdag 24 december sluiten wij uitzonderlijk al om 16u vanwege kerstavond. Dinsdag 4 januari staan wij dan terug volledig paraat om jullie verder te helpen! Fijne eindejaarsfeesten gewenst allemaal!
MEER INFO
Motor Love, Winter Care
Motor Love, Winter Care
Treuzel niet en maak nu jouw afspraak voor het winteronderhoud van jouw motorfiets! Zo geniet je meteen van een gratis bijstand van BMW Motorrad Road Assist en staat jouw motorfiets meteen rijklaar voor het volgende motorseizoen! Daar bovenop krijg je dan ook nog eens een gratis thermosfles van BMW Motorrad!
De MOTOR LOVE, WINTER CARE actie loopt nog tot en met 31 januari 2022!
GENIET VAN DE ACTIE
BMW Motorrad ConnectedRide Craddle
BMW Motorrad ConnectedRide Craddle
Voor wie graag spontaan onderweg is, kan je vanaf nu de smartphone monteren in de nieuwe ConnectedRide craddle en makkelijk gebruiken om te navigeren. Meer informatie over de nieuwe ConnectedRide Craddle vind je terug op onze website
MEER INFO
Cadeaubon Peter D’Haese
Cadeaubon Peter D’Haese, het ideale kerstgeschenk
Het perfecte cadeau vinden is steeds een delicate onderneming. Moeilijk kiezen? Last-minute nog op zoek naar een cadeau?

Met de cadeaubon van BMW Motorrad Peter D’Haese zit je altijd goed! Kies zelf de waarde en schenk jouw vrienden of familie een cadeau waar ze zeker en vast gelukkig mee zijn!
Met sportieve groeten
Peter D’Haese & Team

Terug naar overzicht