Peter D'Haese : Newsletter - November 2021

Peter D'Haese : Newsletter - November 2021

❄ Motor Love, Winter Care

Kortere dagen, langere nachten, de elfde maand van 2021 is een feit. Hou je motorfiets in topconditie en boek nu je winteronderhoud. Wanneer je binnen de door BMW vooropgestelde termijnen op onderhoud komt, rij je immers buiten met een jaar BMW Road Assist. En krijg je er een leuke BMW thermosfles bovenop.

Veel leesplezier ��
Peter D’Haese & Team
Verlengd weekend
Gesloten van 11 t.e.m. 13 november 2021

Inderdaad, wij maken de spreekwoordelijke “brug” naar aanleiding van de nationale feestdag “Wapenstilstand”.
MEER INFO
Motor Love, Winter Care
Motor Love, Winter Care

Wat heeft het winterseizoen voor jou in petto? Goed nieuws: van 1 november tot en met 31 januari loopt de MOTOR LOVE, WINTER CARE actie. Geniet van de vele voordelen! Ontdek de 5 redenen om bij ons langs te komen.
DAAR GENIET IK VAN
De nieuwe BMW K 1600 reeks
De nieuwe BMW K 1600 reeks

Daar zijn ze dan! En het resultaat mag er zijn: vier geheel vernieuwde K 1600 modellen. Alle vier weer met machtige zescilinder lijnmotoren. Krachtiger, comfortabeler en nog rijker uitgerust.
BEKIJK DE REEKS
Najaarsactie Ride&Style
Najaarsactie Ride&Style

We sluiten het motorfietsseizoen langzaam af en maken ons klaar voor 2022. Daarom geven we mooie kortingen van 10 % tot 40 % op onze motorfietskledij in stock. Actie loop tot eindejaar 2021 of einde voorraad.
BEKIJK DE COLLECTIE
Nieuwe Medewerker William Lamont
Nieuwe Medewerker William Lamont

Wij verwelkomen onze nieuwe verkoper William. William zal zowel bij Peter D’Haese Gent als Zottegem te vinden zijn en komt ons ondersteunen in de verkoop. Wij wensen hem véél succes toe. Je kan hem steeds bereiken telefonisch via 09/282 87 30 extensie "1 - Gent", "1 - Verkoop" of via mail.
Mobility Day – Zaterdag 20 november 2021
Mobility Day – Zaterdag 20 november 2021

Kom onze “BMW Mobility” modellen ontdekken en proefrijden op zaterdag 20 november 2021 Voor zowel ritten in de stad en naar het werk als voor toerritten zijn deze modellen de perfecte partners om volop te genieten van mobiliteit.
Bij Peter D’Haese Gent : de BMW G310R en de C400GT
Bij Peter D’Haese Zottegem : de BMW G310GS en de C400X
BOEK JE TESTRIT
Met sportieve groeten
Peter D’Haese & Team
Peter D'Haese

Terug naar overzicht