Peter D'Haese : Newsletter - April 2021

Peter D'Haese : Newsletter - April 2021

⚘ Lente en één jaar corona. Alles naar de knoppen en toch geweldig. ⚘ Geen betere periode om bovenstaande woorden te laten weerklinken! Laat die eerste lentekriebels ons de kracht geven om te focussen op wat wél kan en mag. Genieten van de kleine dingen dus, dichter bij huis. Zoals – we zeggen zomaar iets - op je moto springen voor korte of minder korte ritten. Het hoofd leegmaken. De vrijheid tegemoet. Des te leuker nu de zon en bijhorende warme steeds regelmatiger van de partij zijn!

Kom je graag bij ons langs? Dat kan! Let wel, de coronamaatregelen werden tot zondag 25 april 2021 opnieuw aangescherpt. Dit houdt in dat onze showrooms en werkplaatsen geopend blijven, weliswaar uitsluitend op afspraak en enkel voor gemaskerde bezoekers… Bedankt voor jullie begrip en aanhoudende medewerking.

Lockdown light: wij zijn geopend

Zoals hierboven vermeld werden eind maart de coronamaatregelen opnieuw aangescherpt. Deze blijven gelden tot en met zondag 25 april 2021. Voor u als klant verandert er niet veel: de showroom alsook de werkplaats blijven gewoon geopend! Wel is het nu verplicht voorafgaandelijk een afspraak te maken. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij hier al onze contactgegevens gebundeld.

De BMW Peter D'Haese Ride & Test days

Lente = frisse start van het motorseizoen! Grijp je kans en plan in het weekend van 24 & 25 april een testrit in met je favoriete BMW moto tijdens de BMW Peter D’Haese Ride & Test Days. Roadster, Sport, Adventure, Tour… we stellen een ruim aanbod van allerlei types BMW motoren ter beschikking. Meer lezen en inschrijven kan hier.

Start of season 2021 - Actie

Tijdens ons opendeurweekend eind vorige maand gaven we het startschot voor het nieuwe motorseizoen. Die werd fantastisch ingezet met prachtig weer, propere bikes, sympathiek volk en tal van kortingsacties. Niet getreurd, de START OF SEASON ACTIES zijn nog geldig t.e.m. 31/05/2021. We bieden kortingen op zowel stockmotoren als nieuwe motoren in productie.

New: Ride & Style-finder 2021

We brachten vorige maand reeds de nieuwe Ride & Style-collectie onder de aandacht. Nu kan je via de gloednieuwe Ride & Style-finder extra gemakkelijk de motorkleding vinden die perfect bij jouw rijgewoontes en jouw bike past. Riders Gear én Casual Wear. Vlot en simpel. Zie hier de volledige collectie.

Premium Selection

We hebben onze lijst met tweedehandsmotoren geüpdatet! Wees er als een van de eersten bij en klik hier voor het overzicht van onze tweedehandsmotoren in Gent en in Zottegem. Voor een motorfiets uit het BMW Motorrad Premium Selection gamma mag je rekenen op minimum 2 jaar 24-uurs bijstand (BMW Road Assist). Zit er iets tussen voor jou? Bel, mail of bezoek ons (na afspraak).

Stockmotoren

Ook het overzicht met onze stockmotoren werd volledig op punt gezet. Je kan ons volledig aanbod overlopen of simpelweg filteren op het type moto waarin je interesse hebt. Ook de actieprijzen van de Season Start Actie 2021 werden erin opgenomen. Kijken mag, kopen ook!

Event: bochtencursus vrouwen 2 mei

’t Is bijna zover. Speciaal voor onze vrouwelijke motorrijders organiseren wij in samenwerking met VROM Rijopleidingen deze bochtencursus voor vrouwen. Bochtentechniek oefenen met onze Vlaamse Ardennen als setting. Gegarandeerd een geslaagde zondag! Alle motormerken welkom, vraag dus gerust die (nog) niet BMW-rijdende vriendin of tante mee.

Event: opfrissingscursus 10 mei

De eerste opfrissingscursus dit jaar was in no time volzet! Dit toont aan dat dit soort cursus voor vele motorrijders de ideale start is om dit seizoen vol vertrouwen met de motorfiets de baan op te gaan. Beginnende rijder, al even niet meer gereden of wil je gewoon je rijskills wat aanscherpen? Meer info en inschrijvingsformulier vind je hier.

Wij wensen je veel, zonnige en veilige lentekilometers toe!

Met sportieve groeten
Peter D’Haese & Team

Terug naar overzicht