Peter D'Haese : Newsletter - Maart 2021

Peter D'Haese : Newsletter - Maart 2021

✼ Weer of geen weer, wij verklaren het motorseizoen hierbij voor geopend!! ✼ Jawel, de officiële Seizoensstart van BMW Motorrad staat voor de deur! Zaterdag 20 en zondag 21 maart om precies te zijn. Je leest het goed, ook op zondag 21 maart openen wij zowel in Gent als Zottegem onze deuren. Bovendien kan je je BMW moto dit weekend professioneel laten reinigen door niemand minder dan dr. Polish!

Goed voorbereid het motorseizoen inzetten? Dan mag de man en/of vrouw óp de motor ook blinken, toch? Zorg voor een motoroutfit dat afgestemd is op uw rijgewoontes en persoonlijke voorkeuren. Ons team helpt je hierbij heel graag verder. En wat dacht je een Opfrissingscursus Motorrijden om je rijskills wat aan te scherpen?

En nu we toch over veiligheid hebben… bezoekje brengen aan een van onze concessies? Bel – zeker in het weekend – even je komst door op 09/282.87.30 (Gent) of 09/360.52.61 (Zottegem). Zo kunnen wij ieders veiligheid op piekmomenten garanderen. Bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Peter D’Haese & Team
DIT WEEKEND: SEIZOENSSTART 2021
Seizoensstart 2021
Je las het al, het nieuwe motorseizoen gaat van start op 20 maart! Profiteer nu van de START OF SEASON ACTIES (meer info hieronder), of van 10% korting op kledij uit de Ride & Style collectie dit weekend. Daarnaast is er de mogelijkheid om je moto professioneel te laten reinigen (keuze tussen 3 formules) of om een testrit te maken met je favoriete BMW moto. Aan u de keuze!

Klik hier voor alle details.
DIT WEEKEND: BLACKBOX TE ONTDEKKEN
DIT WEEKEND: BLACKBOX TE ONTDEKKEN
Do you dare to enter our closed room?!

Tijdens ons opendeurweekend op 20 en 21 maart valt er nog iets anders te ontdekken dan acties & testritten.

Ben jij erbij? Afspraak in onze concessie in Deurle (Gent)!
START OF SEASON ACTIE 2021
START OF SEASON ACTIE 2021
Profiteer nu van de START OF SEASON ACTIES, geldig van 15/03/2021 t.e.m. 31/05/2021! Wij bieden kortingen op zowel stockmotoren als nieuwe motoren in productie. Hierover binnenkort meer op onze website en sociale media. Al iets specifieks op ‘t oog? Aarzel zeker niet om in tussentijd ons verkoopteam te contacteren.

Klik hier voor meer info.
BOEK NU JE TESTRIT
BOEK NU JE TESTRIT
Grijp je kans en plan een testrit in met je favoriete BMW moto. Roadster, sport, adventure, tour… we hebben allerlei motoren ter beschikking. We geven je hierbij graag een overzicht per concessie van alle beschikbare testmotoren.

Ontdek alle motoren hier!
NIEUWE COLLECTIE KLEDIJ 2021
NIEUWE COLLECTIE KLEDIJ 2021
Motorrijden is een levenshouding en als je het ons vraagt: de mooiste! Om BMW Motorrad van top tot teen te beleven, vind je bij ons de kleding die perfect bij jouw rijgewoontes en jouw bike past – ontwikkeld door motorrijders voor motorrijders.

Ontdek het Ride & Style-aanbod hier.
VOORSTELLING: NIEUWE BMW R 1250 RT
VOORTSELLING NIEUWE BMW R 1250 RT
De nieuwe BMW R 1250 RT staat intussen in onze showrooms te schitteren: de referentie onder de dynamische tourers is nu nog geavanceerder en innovatiever om maximaal te genieten van de motor tijdens lange ritten. What’s new?

Kom eens langs of ontdek het hier!
VOORSTELLING: NIEUWE BMW G 310 GS & G 310 R
VOORSTELLING NIEUWE BMW G 310 GS & G 310 R
De stad uitdagen of elke dag belust op avontuur? Ook de nieuwe BMW G 310 GS en BMW G 310 R stellen wij graag aan u voor! Bewonderen kan vanaf 20 maart. Je huiswerk doen kan alvast hier: BMW G 310 GS (te zien in concessie in Gent en Zottegem) & BMW G 310 R (te zien in concessie in Gent).
ACTIE OP PREMIUM SELECTION
ACTIE OP PREMIUM SELECTION
Met een motorfiets uit de BMW Motorrad Premium Selection weet je zeker dat je kiest voor een gebruikte motorfiets in optimale staat. Wij hebben de motorfiets grondig gecontroleerd, kennen de volledige geschiedenis en geven t.e.m. maandag a.s. 22 maart zelfs 3 jaar garantie mee! SNEL ZIJN IS DUS DE BOODSCHAP!!
Je mag daarnaast ook rekenen op minimum 2 jaar 24-uurs mobiliteitsdienst (BMW Road Assist Bijstand). Ontdek hier onze tweedehandsmotoren in Gent & Zottegem.
EVENT: OPFRISSINGSCURSUS 10 MEI
EVENT: OPFRISSINGSCURSUS 10 MEI
TIP! Nieuw motorseizoen = Opfrissingscursus motorrijden! Beginnende rijder, al even niet meer gereden of wil je gewoon je rijskills wat aanscherpen? Deze opfrissingscursus biedt je de ideale start om dit seizoen vol vertrouwen met de motorfiets de baan op te gaan.

Klik hier voor meer info!
Wij wensen je veel veilige lentekilometers toe!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht