Peter D'Haese Newsletter Februari 2021

Peter D'Haese Newsletter Februari 2021

✼ Het is alweer februari, het motorseizoen komt steeds dichterbij! ✼

Beste klant,
Beste motorliefhebber,


✼ Het is alweer februari, het motorseizoen komt steeds dichterbij! ✼

Let’s make life a ride! Ben jij nog op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW-moto om het hoogseizoen goed in te zetten? Lees dan zeker verder. Houd ook zeker ook onze Facebook en Instagram-pagina in de gaten: hierop zullen wij regelmatig moto’s in de kijker zetten: aan ACTIEPRIJZEN en UIT STOCK LEVERBAAR! Daarnaast hebben wij ook weer heel wat nieuwe evenementen voor u in petto!

Bij BMW Peter D’Haese zien we motorrijders graag verenigd! Dat dit voorlopig nog niet haalbaar is ligt voor de hand. Wij willen jullie hierbij dan ook even bedanken om de afgelopen maanden onze showrooms niet met twee of meer te hebben bezocht. Houden zo! Wij nemen op onze beurt onze verantwoordelijkheid door toezicht te houden op het maximum aantal bezoekers dat tegelijk binnen mag, een mondmasker te dragen en door zowel onze handen als de showroom regelmatig te desinfecteren.

Bezoekje brengen aan een van onze concessies? Van harte welkom van dinsdag t.e.m. zaterdag! Bel – zeker in het weekend – wel even je komst door op 09/282.87.30 (Gent) of 09/360.52.61 (Zottegem). Zo kunnen wij ieders veiligheid op piekmomenten garanderen. Bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Peter D’Haese & Team
SALON DEALS 2021
Salon Deals 2021
Bekijk hier onze Salon Deals 2021 en ontdek je voordeel. Geldig tot eind deze maand.

Je hebt bovendien recht op een kledijvoucher van 20% korting op de BMW Motorrad Ride & Style collectie bij aankoop van een BMW motorfiets of scooter binnen de Salon Deals. Mooi meegenomen, toch?

Volg deze link voor meer info.
WINTERACTIE BMW MOTORRAD
WINTERACTIE BMW MOTORRAD
Kosteloze en levenslange Road Assist bijstand, gratis BMW Motorrad fleecedekentje, verlaagde prijzen op originele BMW Motorrad onderdelen en 20% korting op batterijladers. Ook de winteractie loopt nog tot eind februari 2021!

Klik hier voor meer details.
BMW R NINE T, THE MOVIE
BMW R NINE T, THE MOVIE
Het is jammer genoeg nog even wachten op videoverslagen van motorreizen naar meer exotische oorden. Een klant van ons maakte wel dit leuke filmpje in onze eigen Vlaamse Ardennen.

Dames en heren: Rnine T - the movie! © Marnix Van Marcke (www.netgallery.be) Bekijk ‘m hier.
EVENT: MOTORREIZEN SPANJE/PORTUGAL & BULGARIJE
EVENT: MOTORREIZEN SPANJE/PORTUGAL & BULGARIJE
Liefhebber van indrukwekkende landschappen? Gepassioneerd door lekker eten? Dan is de roadtrip door Noord-Spanje en Portugal iets voor jou!

Opgelet: nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Nieuwsgierig naar de routes en hotels?
(Her)bekijk hier de presentatie.
Hierin wordt ook meer bekend gemaakt over de motortrip door Bulgarije.

Meer weten? Schrijf je dan NU in voor de online presentatie van de trip door Bulgarije op woensdag 17 maart om 19u30. Stuur hiervoor gewoon een mailtje naar eva.delnat@dhaese.net.bmw.be.
EVENT: BMW PROMOTIETRIP 2021
EVENT: BMW PROMOTIETRIP 2021
Tijd voor een trip! De BMW Promotietrip in Vulkan Vogelsberg (Duitsland), dat is in de eerste plaats BMW-motorrijden. De regio is een waar motorparadijs. Daarnaast is er ook voldoende tijd om te genieten van het comfort van het hotel. Spamomentje, iemand? Houd dan zeker 12-16 mei vrij!

Klik hier voor meer details.
EVENT: BOCHTENCURSUS ARDENNEN
EVENT: BOCHTENCURSUS ARDENNEN
In samenwerking met "VROM" Rijopleidingen gaan we ook dit jaar een stapje verder. We spreken op zaterdagavond 29 mei af in de omgeving van Huy in een leuk hotelletje. Indien gewenst kan er in groep gereden worden naar Huy.
We nuttigen samen een maaltijd in het hotel en kunnen wat bijpraten in de bar. Op zondagmorgen 30 mei om 9u gaan we dan fris en monter van start, midden in een bochtenrijke omgeving.

Spreekt dit je aan? Lees dan hier verder.
EVENT: BASISTRAINING OFFROAD
EVENT: BASISTRAINING OFFROAD
Binnen de week na bekendmaking was de eerste offroad basistraining van dit jaar volzet! Net daarom hebben wij samen met BackTrail beslist een EXTRA TRAININGSDAG in te plannen op zondag 13 juni. We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden.
Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve.

Klik hier voor meer info en inschrijvingen.
EVENT: CLUBMOT MOTORREIS
EVENT: CLUBMOT MOTORREIS
In samenwerking met onze partner Clubmot hebben we opnieuw een prachtige motorreis voor u samengesteld! Dit jaar is er gekozen voor het minder bekende, maar zeker niet minder aantrekkelijke, Westerwald in het westelijk gedeelte van Duitsland. Er even tussenuit van vrijdag 13 augustus t.e.m. maandag 16 augustus 2021.

Schrijf je hier in en rijd met ons mee!
BMW PETER D’HAESE ZKT… JOU!
BMW PETER D’HAESE ZKT… JOU!

Wij zijn naarstig op zoek naar een MEDEWERKER NAVERKOOP voor onze concessie in GENT!

Een gemotiveerde collega die de lat hoog legt op het vlak van klant-en servicegerichtheid. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze concessie, plant werken in voor het atelier en verzorgt bestellingen van onderdelen & accessoires alsook de administratieve afhandeling van de klantendossiers. Je hebt interesse of kent iemand die in aanmerking komt?

Ontdek de volledige vacature hier!
Wij wensen je veel veilige kilometers toe!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht