Peter D'Haese Newsletter Januari 2021

Peter D'Haese Newsletter Januari 2021

Beste klant,
Beste motorliefhebber,


Allereerst wensen wij je veel rijplezier, nieuwe kansen en een goede gezondheid voor het komende jaar! Het deed deugd om in 2020 zoveel bestaande en nieuwe klanten te mogen verwelkomen en jullie bij te staan in jullie zoektocht naar een nieuwe of tweedehands motor en bijhorende motorkledij. Bovendien bleef onze werkplaats geopend zodat je steeds bij ons terecht kon voor dringende herstellingen. Wij willen je dan ook bedanken voor het vertrouwen in ons team en de fijne samenwerking het afgelopen jaar!

Na deze korte terugblik blinken we bij BMW Peter D’Haese het vizier van onze helmen maar al te graag op: nieuw jaar – verse blik! In deze nieuwsbrief vind je onder meer onze nieuwe evenementen terug. Wij hopen steeds meer plannen voor het komende jaar te kunnen maken en zo geleidelijk aan de draad terug op te pikken. Sociale contacten, motortrips, Peter’s Bikers bar, noem maar op… Jullie geduld zal beloond worden.

Daarnaast geven we hieronder een overzicht van onze openingsuren tijdens de salonperiode, de lopende BMW Motorrad-acties (Winteractie en Salon Deals 2021) en onze kortingen op de Ride&Style collectie. Er zit zeker iets tussen dat je naar onder doet scrollen.

Laat ons van 2021 een schitterend motorjaar maken!
Peter D’Haese & Team
POP-UP MOTOSALON 2021
POP-UP MOTOSALON 2021
Het motosalon komt dit jaar gewoon naar je toe tijdens deze eerste pop-up editie! Wij zijn deze maand dan ook geopend op zondag 17, 24 en 31 januari en dit telkens van 9u-12u en 13-16u! Mogen we jullie vragen om voorafgaandelijk een afspraak te maken?

Wij zien BMW-rijders graag verenigd, maar momenteel dienen we ons allen aan de veiligheidsmaatregelen te houden, d.w.z. jij komt alleen en wij houden toezicht op het max. aantal bezoekers dat tegelijk binnen mag.
Je kan ons bereiken op 09/282.87.30 (Gent) of 09/360.52.61 (Zottegem). Hetzelfde geldt trouwens voor week-en zaterdagen. Bedankt voor jullie begrip en medewerking.

Lees hier verder en win een motorreis t.w.v. € 2000!
SALON DEALS 2021
Salon Deals 2021
De start van het nieuwe jaar laten we bij BMW Motorrad zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. We hebben tal van speciale acties voor je op onze verleidelijke modellen. Profiteer van onze Salon Deals 2021 en doe je voordeel!

Deze actie loopt nog tot eind februari. Zit er iets voor jou tussen? Check het hier.
WINTERACTIE BMW MOTORRAD
Kosteloze en levenslange Road Assist bijstand, gratis BMW Motorrad fleecedekentje, verlaagde prijzen op originele BMW Motorrad onderdelen en 20% korting op batterijladers. Ja hoor, ook de winteractie loopt nog tot eind februari 2021!

Klik hier voor meer details.
EVENT: OPFRISSINGSCURSUS MOTORRIJDEN
EVENT: OPFRISSINGSCURSUS MOTORRIJDEN
Je rijdt zelden tijdens de wintermaanden en wil graag een opfrissing eens de lente start? Je bent beginnende motorrijder en wil wat meer zelfvertrouwen?

Schrijf je dan nu in voor de opfrissingscursus eind april 2021!

Meer info vind je hier.
EVENT: BASISTRAINING OFFROAD
EVENT: BASISTRAINING OFFROAD
De basistraining is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden.
Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke comfort zone.

Klik hier voor alle praktische info.
EVENT: BOCHTENCURSUS ARDENNEN
EVENT: BOCHTENCURSUS ARDENNEN
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij in samenwerking met onze partner VROM rijopleidingen opnieuw een rijopleiding enkel voor dames. Dit jaar kiezen we opnieuw voor een bochtencursus op de openbare weg in de Vlaamse Ardennen met 2 niveaus (beginners - gevorderden). Neem gerust een vriendin mee, alle motormerken welkom.

Lees hier verder.
ONLINE PRESENTATIE: MOTORREIS SPANJE
ONLINE PRESENTATIE: MOTORREIS SPANJE
Hola! Onze eerste geplande reis van dit jaar gaat naar… Bilbao (Noord-Spanje) – Porto (Portugal)!

Je kan vanop je computer thuis de online presentatie van onze trip volgen; de webinar vindt plaats op woensdag 3 februari 2021 om 19u30.
Schrijf je nu in via eva.delnat@dhaese.net.bmw.be en ontvang de unieke link. Wat we je nu al kunnen meegeven: de reis vindt plaats in oktober 2021 en we rijden door een adembenemend landschap met haarspeldbochten, technische bochtige secties en niet te vergeten spectaculaire panoramische uitzichten en passeren talloze kloven, dorpen en valleien. Wat een (voor)uitzicht!

Lees hier verder.
HOGE KORTINGEN: RIDE&STYLE
HOGE KORTINGEN: RIDE&STYLE
Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe Ride&Style collectie. Met als gevolg: kortingen van 10, 20, 30 of zelfs 50% op heel wat items van de vorige Ride & Style collectie! Kom een kijkje nemen in onze showrooms in Gent en Zottegem of houd onze sociale media in de gaten en blijf zo op de hoogte van onze aanbiedingen.
Wij wensen jullie veel veilige kilometers toe!

Tot snel!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht