Newsletter - November 2020

Newsletter - November 2020

Korte dagen, lange nachten, de elfde maand van het jaar 2020 is een feit! De focus ligt als gevolg van de uitbraak van het COVID-19 virus de laatste maanden heel sterk op gezondheid en bescherming. Ook bij BMW Motorrad staat jouw veiligheid centraal. En meer veiligheid op de baan – daar draag jij ook aan bij!

▸ AFSPRAAK ONDERHOUD: breng je moto tijdig binnen voor onderhoud/herstelling en vermijd zo problemen onderweg. Bovendien heb je als eigenaar van een BMW motorfiets na onderhoud/herstelling recht op gratis Road Assist For Life bijstand!

▸ GA GOED UITGERUST DE BAAN OP: zowel letterlijk als figuurlijk. Dat alcohol en rijden niet samengaan, wist u al. Maar slaperig de moto op stappen kan ook nefast zijn, een tweewieler besturen vergt meer fysieke kracht en concentratie dan een auto. Beschik je daarnaast nog niet over een degelijke rijuitrusting? Wij geven je met veel plezier (digitaal) advies op maat – moeilijk gaat namelijk ook.

Onze nieuwsbrief biedt alweer het meest recente BMW Motorrad-nieuws. Veel leesplezier!

Team Peter D’Haese


LOCKDOWN: CONCREET
Het overlegcomité heeft op 30/10 beslist de maatregelen aan te scherpen. Onze werkplaats blijft open voor noodzakelijk onderhoud en dringende herstellingen. Enkel de showrooms zijn gesloten en dit t.e.m. 13 december. Graag meer info over aankoop, financiering, offerte, overname enz.? Je kan hiervoor gewoon terecht bij onze verkoopteams via e-mail, telefoon of videocall!


WINTERACTIE BMW MOTORRAD
Kosteloze en levenslange Road Assist bijstand, gratis BMW Motorrad fleecedekentje, verlaagde prijzen op originele BMW Motorrad onderdelen en 20% korting op batterijladers. Ja hoor, de winteractie is van start gegaan!

Kijk wat voor jou van toepassing is en ontdek uw voordeel.


UPGRADE YOUR BIKE DEALS
Profiteer nog t.e.m. 27 november van de beste deals op onze BMW motoren! Koop een nieuwe moto en ontvang een budget om uw moto aan te kleden. Met de Upgrade your bike Deals 2020 legt BMW Motorrad de focus voornamelijk op het accessoire pakket.

Ontdek hier uw voordeel.


NIEUW: BMW R 1250 RT
De referentie onder de dynamische tourers is nu nóg geavanceerder en innovatiever om maximaal te genieten van de motor tijdens lange ritten.

Ontdek hier alle vernieuwingen en hoogtepunten!


NIEUW: BMW R NINE T
BMW Motorrad heeft de R nineT-familie duurzaam verbeterd met enkele technische wijzigingen en een sterk uitgebreide standaarduitrusting en optielijst! Een geperfectioneerd design en nog meer trekkracht: de nieuwe BMW R nineT-modellen – R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler en R nineT Urban G/S.

Ontdek ze hier.


NIEUW: BMW R 18 CLASSIC
De nieuwe BMW R 18 Classic is een nostalgische touringmotor die verwijst naar het begin van de fantastische tourcruiser-modellen. Terwijl de R 18 een erg puristische stijl heeft, beschikt de R 18 Classic over een grote voorruit, een passagierszetel, zadeltassen, bijkomende LED-koplampen en een 16"-voorwiel.

Lees er hier alles over.


BMW GROUP BELUX GOES PHYGITAL
Het autosalon – editie 2021- werd onlangs afgelast, maar BMW Group Belux heeft nu een uniek en aantrekkelijk concept ontwikkeld: we gaan “PHYGITAL”. De naam zegt het zelf: deels digitaal, deels een lightversie van het fysiek salon. Elke actie wordt geëvalueerd op basis van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Blijf op de hoogte via onze communicatiekanalen - meer info volgt binnenkort! Bekijk het persbericht alvast hier.

Bekijk het persbericht alvast hier.


SET VOLUME-UITBREIDING ALUMINIUM KOFFER
Deze set biedt dé oplossing voor meer opbergruimte! De set volume-uitbreiding aluminium koffer voor de Limited Edition 40 Years GS breidt het volume van de koffer per zijde uit met elk 13,5 liter bagagevolume tot in totaal 27 liter extra volume en de koffers blijven eenvoudig te openen. Met gratis zitzak - voor ontspanning na de rit!

Klik hier voor meer details.


UITGELICHT: TECHNISCHE KEURING
Je hebt het wellicht al horen waaien, de motorkeuring komt er en wel vanaf januari 2022. Verrassend, maar anderzijds toch weer niet, want België blijkt een slechte leerling in de Europese klas; er was immers een mogelijkheid om de keuring af te wenden.

Lees hier verder.


RIDE & STYLE-ITEM IN DE KIJKER
De halfhoge sneaker Dry is de ideale schoen voor een verplaatsing in bijna alle weersomstandigheden. Dankzij het BMW klimaatmembraan is deze sneaker wind-en waterdicht en actief ventilerend. Ideaal voor in het tussenseizoen of indien je botten (nog) net iets te zwaar of warm vindt.


Wij wensen u een mooie novembermaand toe.

Tot snel!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht