Newsletter - Oktober 2020

Newsletter - Oktober 2020

Herfst! Vallende bladeren, boswandelingen, kaarsjes … en af en toe een stevige regenbui. Maar tussen de druppels is het droog. En dan ga je ongetwijfeld weer op pad.

Of misschien trek je er graag op uit bij niet zo ideaal weer maar ben je nog niet helemaal overtuigd van de wind- en waterdichtheid van je outfit? Kom dan zeker eens langs in onze concessie in Gent of Zottegem. Wij helpen je met veel plezier verder zodat je onbezorgd de baan op kan tijdens de soms gure herfstdagen!

Hieronder kom je o.a. meer te weten over de laatste nieuwe items in BMW Motorrad-land zoals de gloednieuwe BMW M 1000 RR & de ‘Editions 40 Years GS’. Wat dacht je trouwens van een gratis personalisatiebudget voor accessoires dankzij de BMW Motorrad ‘Upgrade your bike Deals’? Of voel je je eerder aangetrokken tot het personaliseren van uw R nineT? Scrollen maar!

PS: wij hanteren nog steeds de nodige veiligheidsmaatregelen voor een zorgeloos bezoek aan onze concessies. Uw veiligheid – onze zorg, op en naast de moto!

UPGRADE YOUR BIKE DEALS
Profiteer dit najaar van de beste deals op onze BMW motoren! Koop een nieuwe moto en ontvang een budget om uw moto aan te kleden. Met de Upgrade your bike Deals 2020 legt BMW Motorrad de focus voornamelijk – maar niet uitsluitend - op het accessoire pakket. Actie geldig tot en met 27/11/2020.

Ontdek hier uw voordeel!


R NINET: BORN TO BE CUSTOMIZED
De BMW R nineT is een unieke motor. En je kan 'm nog unieker maken door 'm te personaliseren met allerlei accessoires. Het modulaire concept stond centraal bij de ontwikkeling van de R nineT.
Je kan nu jouw R nineT extra voordelig customizen! Wat dacht je van 35% korting - of zelfs meer - op een selectie van accessoires (Machined Parts).
Klik hier voor meer info.


NEW: DE BMW M 1000 RR
KORTWEG: M RR. NÓG MEER VERMOGEN, NÓG LICHTER, NÓG HOGERE PRESTATIES. BMW Motorrad en BMW M hebben samen het onmogelijke mogelijk gemaakt: een superbike die de uiterst sportieve prestaties van de huidige S 1000 RR zelfs overtreft. Een machine die consequent is gericht op sportieve successen - van circuit rijden tot WK Superbike.

Meer info vind je hier.


NEW: NIEUWE R 1250 GS & R 1250 GS A
Ze zijn er! De nieuwe R 1250 GS en R 1250 GS Adventure zijn klaar om stof te vreten. Onze nieuwe machines kunnen vanaf zaterdag 10 oktober bewonderd worden in onze showrooms in Gent en Zottegem. Van harte welkom! Houd zeker onze sociale media kanalen in de gaten: meer info volgt!


NEW: 40 YEARS GS – SPECIAL EDITION
Sinds 1980 staat “de GS” voor grenzeloos avontuur en nieuwsgierigheid, zowel off-road als op de weg! Dit jubileum vieren we met de speciale edities van onze veelzijdige GS-modellen. De "Editions 40 Years GS" zijn elk een eerbetoon aan de #SpiritofGS. Ze overtuigen met state-of-the-art technologie, maar hun ontwerp is geïnspireerd op de legendarische R 100 GS en doet denken aan de oorsprong van de GS.

Ontdek ze hier.


UITGELICHT: DE REDDINGSSTROOK
Sinds 1 oktober hoor je als automobilist in de file altijd en op voorhand een vrije ruimte open te laten voor het geval de hulpdiensten die nodig zouden hebben. Mag je als motorrijder deze reddingsstrook gebruiken? Ja! Filefilteren is toegestaan, met een max. van 50 km/u én het snelheidsverschil tussen u en het andere verkeer mag niet hoger dan 20 km/u zijn.

Bekijk hier een korte toelichtingsvideo.


PETER D'HAESE STOCKMOTOREN
Verken alle moto’s van de verschillende BMW-leefwerelden hier in ons volledige aanbod van stockmotoren. Deze collectie werd bovendien aangevuld met heel wat nieuwe Adventure-moto’s. Kom dat zien!


CATCH OF THE ENDLESS SUMMER
Actie geldig van 1 september 2020 t.e.m. 31 oktober 2020. Kom gerust een kijkje nemen in onze concessies te Gent of Zottegem.

Een duidelijke weergave van de Ride&Style-items: klik hier.


RIDE & STYLE-ITEM IN DE KIJKER
Als het weer in de overgangsperiode doet wat het wil, zorgt het innovatieve Phase Change Material voor een optimaal lichaamsklimaat. Het multifunctionele jack kan niet alleen onder elke motorjack worden gedragen, maar is dankzij de afneembare mouwen eenvoudig en snel om te vormen tot vest. Actieve temperatuurcompensatie en dynamische klimaatregeling. Optimaal voor temperaturen tussen 10°C en 20°C.


Wij wensen u gezellige herfstdagen toe en ongetwijfeld tot snel!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht