40 YEARS GS: SPECIAL EDITION

40 YEARS GS: SPECIAL EDITION

40 JAAR AVONTUUR!

KLAAR VOOR ELKE UITDAGING

Sinds 1980 staat de GS voor grenzeloos avontuur en nieuwsgierigheid, zowel off-road als op de weg. 40 jaar geleden presenteerden we de R 80 G/S voor het eerst als de conceptuele wegbereider van de touring enduro's en daarmee legden we de basis voor een decennialang succesverhaal. Dit jubileum vieren we met de speciale edities van onze veelzijdige GS-modellen. De "Editions 40 Years GS" zijn elk een eerbetoon aan de #SpiritofGS. Ze overtuigen met state-of-the-art technologie, maar hun ontwerp is geïnspireerd op de legendarische R 100 GS en doet denken aan de oorsprong van de GS.


EEN UNIEK DESIGN VOOR HET JUBILEUM

Geïnspireerd door het icoon, State-of-the-art technologie: De "Editions 40 Years GS" zijn een visueel eerbetoon aan een GS-legende: Het zwart-gele ontwerp is geïnspireerd op de R 100 GS, die bekend is geworden onder de bijnaam "Bumblebee".

- R 1250 GS: De R 1250 GS in de "Edition 40 Years GS" maakt met stuur en velgen in goudkleur alsmede de opvallende, zwarte-gele Rallye-buddyseat "laag" duidelijk waar hij vandaan komt.
- R 1250 GS Adventure: Icoon in de legendarische look: De R 1250 GS Adventure in de "Edition 40 Years GS" met contrastrijke gele tapes en handbeschermers alsmede velgen, stuur en remklauwen in goudkleur.
- F 750 GS: Zwarte velgen, opvallende gele handbescherming en opvallende "40 Years GS"-belettering: de F 750 GS in de "Edition 40 Years GS".
- F 850 GS: De F 850 GS "Edition 40 Years GS" is met zijn Blackstorm-metallic spuitwerk, gele highlights en goud-geanodiseerde velgen een echte blikvanger.
- F 850 GS Adventure: De F 850 GS Adventure in de "Edition 40 Years GS" met zwart-geel zadel, velgen in geanodiseerd goud en hoogwaardige details roept de R 100 GS op.
- G 310 GS: Spontaan door de grotestadsjungle met de G 310 GS in de "Edition 40 Years GS" in Cosmicblack uni met telescoopvork in goudkleur en opvallende gele tapes.

40 JAAR VOORUITGANG

Toen de GS 80 twee gouden medailles won op het Six Days Wereldkampioenschap in 1978, had bijna niemand enig idee dat de modelserie twee jaar later op de markt haar triomftocht zou voortzetten. De R 80 G/S heeft de basis voor het segment van de volumineuze touring enduro's gevormd, dat het vandaag de dag nog steeds domineert. De GS geldt als de meest succesvolle Duitse motorfiets - en we weten waarom. Als je eenmaal op een GS gestapt bent, merk je al snel: GS rijden is een manier van leven.

RIJTECHNIEK DIE MIJLPALEN STELT

Rijdynamiek, off-road-vermogen, comfort en robuustheid zijn haar vier uitstekende talenten, die we al 40 jaar cultiveren en voortdurend verbeteren. Dit maakt de GS een constante drijfveer voor innovatie: Dit model is gebouwd om grenzen te overwinnen en nieuw terrein te veroveren. Deze motorfiets wordt aangedreven door de motortechniek van de toekomst, ooit begonnen met de eencilinder tot de huidige boxermotor.

BEZOEK ONZE CONCESSIE

Nieuwsgierig geworden, maar je hebt meer informatie nodig? Kom langs in onze concessie in Gent of Zottegem en laat u adviseren over de "Editions 40 Years GS". Van harte welkom!

Team Peter D'Haese

Terug naar overzicht