Newsletter - Juli 2020

Newsletter - Juli 2020

ZOMER! U kunt wellicht al terugkijken op tal van motorritten: de lockdown ligt intussen reeds enige tijd achter ons en ook de weergoden waren ons de afgelopen weken bovendien bijzonder goed gezind!

Niet 100% overtuigd van uw huidige rijuitrusting, zin in een dagtripje met een huurmoto of onderbouwd advies nodig m.b.t. de aankoop van een nieuwe moto? Onze teams te Gent en Zottegem staan voor u klaar! Bovendien kan u met uw moto bij ons terecht voor onderhoud, herstelling of een check-up zodat u zorgeloos van uw vrijheid én zomer kan genieten!

Wij hanteren nog steeds – en zolang nodig – de nodige veiligheidsmaatregelen: wij voorzien ontsmettingsgel en mondmaskers aan de ingang van onze showrooms en aan onze balies. Daarnaast zorgen duidelijke markeringen en beschermende maatregelen in de showroom voor een zorgeloos bezoek aan onze concessie.


PETER D'HAESE AVONDRIT
Traditioneel is er elke 1ste donderdagavond van de maand Peter’s Bikers Bar. Tijdens de zomermaanden ruilen we deze tijdelijk in voor een gezellig samenzijn op de moto in plaats van aan de bar tijdens de “Peter D’Haese avondritten”.

Wij nodigen u binnenkort dan ook graag uit op onze eerste avondrit dit seizoen! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte datum – deze wordt zeer binnenkort gecommuniceerd – alsook voor het downloaden van de route.

VERLOFREGELING ZOMER 2020

De werkplaats en showroom van Sint-Martens-Latem zijn gesloten van:
maandag 10 t.e.m. maandag 17 augustus 2020.

De werkplaats en showroom van Zottegem zijn gesloten van:
maandag 17 t.e.m. maandag 24 augustus 2020.

Meer info vindt u hier

SUMMER DEALS 2020
BMW Motorrad pakt uit met de SUMMER DEALS 2020. Geldig tot en met 31/08/2020.

Klik hier en ontdek je voordeel!

BIG SMILE DEALS
Prepare to smile… U kunt nu namelijk genieten van de BIG SMILE DEALS op onze motorfietsen en scooters uit stock. De keuze is enorm. Een unieke kans om je droommachine te scoren tegen een ongelooflijke prijs.

Big Smile Deals - Overzicht
Big Smile Deal - uitgelicht: BMW C 400 X
Nettoprijs vanaf € 5.499 (i.p.v. € 6.999)
Uw voordeel: € 1.500.

Big Smile Deal: BMW C 400 X

PETER D'HAESE STOCKMOTOREN
Voortaan is ook onze voorraad nieuwe stockmotoren terug te vinden op onze website.

Klik hier om ons volledig aanbod te verkennen: veel van onze stockmotoren genieten bovendien tevens van de Summer Deals of Big Smile Deals.

Ontdek het aanbod stockmotoren

PREMIUM SELECTION
Of zoek je een top tweedehands BMW motorfiets? Dan kan u hier ons ruime aanbod vinden:
Deze genieten steeds van minimum 1 jaar garantie. Onze Premium Selection motoren genieten van 3 of zelfs 5 jaar garantie, inclusief BMW Road Assist.
Heeft u vragen?
Ons verkoopsteam staat steeds te uwer beschikking.


BASISTRAINING OFFROAD RIJDEN


Voornamelijk ervaring in het rijden op asfalt en wilt u zichzelf eens uitdagen in het offroad rijden? Wij organiseren in samenwerking met BackTrail twee BASISTRAININGEN OFFROAD RIJDEN op 02/08 en 04/10!

Meer info? Bezoek onze website of klik hier onmiddellijk door naar de eerste initiatie.

MOTORREIS PORTUGAL
De grenzen zijn terug geopend… Een groen licht dat we niet kunnen negeren!
Houdt u van lekker weer, warme mensen en een mediterraan sfeertje? Schrijf u dan nu in voor onze MOTORREIS NAAR PORTUGAL van 17 tot 24 oktober 2020!

Klik hier voor uitgebreide info

VOORSTELLING NIEUWE MEDEWERKER: EVA DELNAT
Sinds kort hebben we in onze concessie te Gent er een nieuwe medewerkster bij. Deze “Jane does it all” zal instaan voor de verkoop van onze BMW motorfietskledij, onze evenementen in goede banen leiden en bijspringen in onze boekhouding en administratie.
Geniet van je ritten en houd het veilig, op en naast de baan!

Met sportieve groeten,
Peter D'Haese & Team!

Terug naar overzicht