Newsletter - April 2020

Newsletter - April 2020

Het zijn bizarre tijden voor iedereen. De Corona pandemie heeft iedereen in zijn greep. En toch draait het leven verder. We moeten ons aanpassen en trachten zo goed als mogelijk om te gaan met deze toch wel onwezenlijke omstandigheden. En we zijn natuurlijk ook ongeduldig om in de toekomst nieuwe fantastische momenten te beleven en opnieuw te rijden, samen. Maar voorlopig moeten we “in ons kot" blijven. Draag zorg voor jezelf en je naasten en hopelijk tot héél binnenkort.

Onze showroom blijft tot nader order gesloten tot en met 3 mei.
Maar dit mag u niet tegenhouden om ons te contacteren.
We blijven immers bereikbaar achter de schermen.

NIEUWE EN TWEEDEHANDS MOTOREN
Nieuwe BMW motoren virtueel ontdekken kan u hier.
Nieuwe BMW motoren kan u eveneens zelf configureren via volgende link.

Kies Peter D’Haese Gent of Zottegem als je BMW verdeler tijdens je configuratie, en dan contacteert onze verkoper Jon of Wouter je om deze configuratie verder te bespreken.


De BMW Motorrad Seizoenstart acties kan je ontdekken via volgende link.

Ontdek snel jouw voordeel!

Wil je na de corona crisis zo snel mogelijk bij ons buiten rijden met een nieuwe BMW motorfiets, dan kan je hier onze uit stock leverbare nieuwe BMW motorfietsen ontdekken.
Of zoek je een top tweedehands BMW motorfiets? Dan kan u hier ons ruime aanbod vinden:

Deze genieten steeds van minimum 1 jaar garantie. Onze Premium Selection motoren genieten van 3 of zelfs 5 jaar garantie, inclusief BMW Road Assist.
Heeft u vragen?
Ons verkoopsteam staat steeds ter uwer beschikking.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN
Het ministerieel besluit houdende de dringende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken bepaalt dat bepaalde activiteiten zoals “dringende pech- en herstellingsdiensten voor voertuigen” nog verder uitgeoefend mogen worden, uiteraard rekening houdend met de noodzakelijke beschermende maatregelen.

Volgens de interpretatie van Traxio is een dringende herstelling een herstelling of onderhoud dat wordt aangegeven door het boordcomputersysteem van de motor, of door het te volgen onderhoudsschema van de motorfiets (panne, nood aan onderhoud, remmen versleten, ….) en waarbij de motorfiets niet meer kan gebruikt worden zonder risico op schade indien de tussenkomst niet wordt uitgevoerd.

Contacteer ons voor een afspraak en wij bespreken samen of een bepaald onderhoud en/of herstelling dringend nodig is.

Bij pech kan u contact opnemen met de BMW Road Assist op het telefoon nummer 0800 166 33 voor de takeling van je motorfiets.
BMW Motorrad en het Coronavirus – FAQ
Uw veiligheid en gezondheid is van het allergrootste belang.

Klik voor meer info hier.

Draag zorg voor jezelf en jullie omgeving.

Peter D'Haese & Team!

Copyright © 2020 Peter D'haese, All rights reserved.

Terug naar overzicht